LIDERII PSD Gorj şi PSD Târgu-Jiu, ÎN ŞEDINŢĂ. Ce DECIZII vor lua

Șefii organizaţiei județene și cea municipală se întâlnesc pentru discuții despre candidatul la Primăria Târgu-Jiu și lista de consilieri locali pentru alegerile din 2020.

Aurel Popescu a declarat, marţi, că a fost contactat, săptămâna trecută, de preşedintele PSD Gorj, Mihai Weber, pentru discuţii despre candidatul la primărie. În plus, va fi abordat şi subiectul listei de consilieri municipali cu care social-democraţii vor încerca să-i convingă pe târgujieni în alegerile locale de anul viitor. Preşedintele PSD Târgu-Jiu se aşteaptă la o competiţie acerbă pentru primăria municipiului. “În această săptămână, voi avea o întâlnire şi cu domnul preşedinte al organizaţiei judeţene. Domnul Weber m-a contactat, săptămâna trecută, dar am lipsit din localitate. Vom avea o întâlnire ,săptămâna viitoare, într-o formulă mai largă şi vom hotărî vizavi de ce va însemna pentru noi, pentru PSD Târgu-Jiu, iunie 2020, ca şi candidatură la primărie şi ca şi formulă de candidaţi pentru primar, viceprimari şi consiliu local. În această situaţie, nu e vorba de negocieri, este vorba de criterii foarte bine stabilite. Criterii care să conducă la câştigarea alegerilor în iunie 2020, pentru că nu ne putem juca cu această candidatură şi aici nu se negociază. În discuţiile pe care le vom avea, cu siguranţă, vor fi prezentate şi documentele care stau la baza susţinerii fiecaruia dintre cei care îşi doresc să candideze în iunie 2020. Noi vrem să mergem cu un candidat sigur, pe care să-l susţină întreaga organizaţie municipală, pentru că este vorba de o competiţie foarte serioasă. Este vorba de o competiţie la care trebuie să participe toată organizaţia municipală, toţi cei care vor fi pe lista de consiliu local şi toţi cei care simpatizează cu PSD, aici, în municipiul Târgu-Jiu. Competiţia va fi una destul de serioasă, foarte acerbă. Noi, spre deosebire de alţi viitori candidaţi, nu neglijăm absolut nimic şi nu ignorăm nicio candidatură pentru fotoliul de primar”, a conchis liderul PSD Târgu-Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

MIŞCARE ANTI-Weber în PSD Gorj? Cum REACŢIONEAZĂ PRIMARII

Informaţii privind un posibil puci pentru debarcarea liderului PSD Gorj, Mihai Weber, au început să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: