LIDERUL PSD Gorj, ÎNGRIJORAT. E din cauza CE Oltenia


Mihai Weber nu vede cu ochi buni propunerile pe care PNL Gorj le-a făcut pentru posturile de membri în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia.

Astăzi, va avea loc Adunarea Generală a Acționarilor Complexului Energetic Oltenia, în care urmează să fie stabilită componența noului Consiliul de Supraveghere al companiei miniere de la Târgu-Jiu. PNL Gorj a nominalizat pentru acest for al CEO doi oameni de afaceri. Este vorba despre Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu. Mihai Weber spune că cele două persoane nu sunt cele mai potrivite să facă parte din Consiliul de Supraveghere, având în vedere că nu au experienţă în domeniul mineritului şi energiei. “Sunt puţin îngrijorat. Nu cunosc personal persoanele care au fost vehiculate pentru a ajunge în Consiliul de Supraveghere al CEO, dar nu m-au convins că ar avea în spate o experienţă profesională. Asta înseamnă că nu sunt persoanele cele mai potrivite pentru a ocupa poziţii extrem de importante, pentru că discutăm despre cea mai importantă unitate economică pentru gorjeni, pentru economia Gorjului, pentru fiecare dintre noi în parte. Toate lucrurile trebuie tratate cu maximă seriozitate şi toate persoanele care sunt propuse pentru a ocupa anumite poziţii trebuie să aibă un CV impresionant în domeniul respectiv. A aduce o persoană care nu cunoaşte, asta înseamnă că se pierde foartă multă vreme până va învăţa măcar limbajul de bază şi tot ceea ce înseamnă acolo, producţie de energie pe bază de cărbune şi asta se traduce prin lucruri neplăcute pentru noi, ori CEO este într-o situaţie extrem de delicată. Pentru că deadline-ul se apropie, 30.04.2020 este termenul în care, dacă această unitate nu se conformează, în sensul achiziţionării certificatelor de CO2 riscă sau riscăm să nu mai avem un viitor în Gorj”, a conchis preşedintele PSD Gorj.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.