LIDERUL PSD Gorj, MESAJ după prezidenţiale: Figurile ERODATE să facă pasul lateral


Viorica Dăncilă a câștigat alegerile de duminică în numai 5 județe. Este vorba de Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Giurgiu. La Gorj, candidata PSD a obţinut 51,9%, iar Klaus Iohannis 48%.

În urma rezultatului obţinut în finala pentru Cotroceni, PSD Gorj s-a plasat în primele 5 judeţe din ţară. Mihai Weber le mulţumeşte gorjenilor pentru votul acordat şi primarilor, liderilor de organizaţii, aleşilor locali, judeţeni şi membrilor care au muncit în campanie. Liderul PSD Gorj crede că după eşecul suferit la nivel naţional partidul trebuie reformat. Deputatul spune că ”figurile erodate trebuie să facă pasul lateral”. “Ne-am poziţionat în primele cinci locuri pe ţară. Este un rezultat extraordinar de bun, pe care PSD Gorj l-a obţinut şi în primul tur şi în al doilea tur. Vreau să mulţumesc tuturor celor care ne-au votat, pentru că este un semn de apreciere şi avem tot respectul pentru gorjeni. De asemenea, vreau să le mulţumesc şi celor care nu ne-au votat, pentru că de la aceştia putem să desprindem ideea că trebuie să facem anumite schimbări şi trebuie să ţinem cont de votul care a fost dat împotriva noastră. Este normal să încercăm o reformare, o modificare a abordării a partidului de la centru şi să continuăm înspre teritoriu. Sunt extrem de mulţumit de scorul obţinut de PSD la Gorj. Mulţumesc primarilor, preşedinţilor de organizaţii, membrilor, consilierilor şi tuturor simpaţizanţilor care au avut încredere şi vreau să-i asigur că nu o să dezamăgim. Trebuie făcută o schimbare, dar trebuie începută de la vârf, de la centru. Cu siguranţă, zilele următoare, vom avea discuţii, pentru că avem programată şi o întâlnire la Bucureşti, un Comitet Executiv Naţional. Acolo vom discuta. Fiecare dintre noi va veni cu anumite planuri, cu anumită perspectivă pentru ca partidul nostru să fie într-adevăr un partid deschis către toate formaţiunile. Mi-aş dori ca în prim plan să nu mai regăsim acele figuri care au anumite etichete, sunt figuri care sunt erodate şi care ar trebui să înţeleagă că nu este normal să insişti şi să rămâi în tabloul principal tu, ca persoană, care ai o etichetă pe care nu o poţi şterge”, a conchis Mihai Weber.

Municipiile PIERDUTE de PSD

Candidatul PNL a câștigat în municipiile Târgu-Jiu și Motru. La Târgu-Jiu, liberalii au câștigat la o diferență de peste 2000 de voturi. La Motru, diferența față de Viorica Dăncilă a fost de circa 100 de voturi. Mihai Weber spune că scorurile nu au fost dezastruoase pentru PSD Gorj. “Să ştiţi că nu este dezastruos, pentru că dacă discutăm de municipii , vedem că la nivel de ţară doar câteva municipii au câştigat. Le putem număra pe degetele de la o mână, au putut câştiga PSD. Trebuie să vedem şi scorul şi condiţiile şi trebuie să ţinem cont de faptul că la alegerile locale nu o să mai fie aşa de multă forfotă, cum s-a întâmplat la genul acesta de alegeri. Listele suplimentare nu o să mai existe. Deci, acest traseism politic nu o să mai fie şi trebuie să luăm în calcul şi celelalte aspecte, dar făcând o comparaţie cu alegerile trecute, suntem mulţumiţi şi la Municipiul Târgu-Jiu de scorul obţinut, pentru că este o diferenţă în jur de 2000 de voturi. Ceea ce este extrem de puţin, în condiţiile în care sunt peste 3000 de voturi pe listele suplimentare, iar în municipiul Motru e o diferenţă de 100 de voturi. Nu este un lucru dezastruos. Aceste voturi le putem recupera oricând, pentru că am văzut exact care este voinţa cetăţenilor din judeţul Gorj şi aprecierea pe care o au, pentru că toate măsurile au adus un pic de bunăstare în viaţa gorjenilor”, a mai declarat preşedintele PSD Gorj.

Loading...

Citește și

Ce fost LIDER POLITIC din Târgu-Jiu a intrat în AUTOIZOLARE

Ion Săvoiu, fost lider al PMP Târgu-Jiu, fost consilier municipal, este, de la începutul săptămânii, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.