LIDERUL PSD Gorj, REACŢIE după informaţiile legate de tentative de „DECAPITAREA” sa


Mihai Weber dă asigurări că între organizaţia judeţeană şi cea municipală nu există tensiuni pe tema desemnării candidatului la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

Potrivit liderului PSD Gorj, vineri, când a avut loc întâlnirea la care a participat şi Ciprian Florescu şi cei doi viceprimari ai Târgu-Jiului, Aurel Popescu şi Adrian Tudor s-a decis ca despre candidatul la primărie să se discute după alegerile prezidenţiale. Mihai Weber anunţă că până atunci fostul prefect de Gorj va forma în campania pentru alegerile prezidenţiale o echipă cu cei doi viceprimari pentru a obţine un rezultat cât mai bun în judeţ. Deputatul neagă că s-a discutat despre schimbarea lui Aurel Popescu din funcţia de preşedinte al PSD Târgu-Jiu şi numirea lui Ciprian Florescu, care, ulterior, să fie şi candidatul la primărie. “Nu aş dori să comentez informaţii care apar pe surse. Sunt persoane care apreciază, altele care nu apreciază activitatea unei persoane publice. Mă lasă rece aceste informaţii. Într-adevăr, am avut o întâlnire cu Ciprian Florescu şi cei doi viceprimari, Aurel Popescu şi Adrian Tudor. Am discutat pe baza măsurătorilor realizate până acum. Concluzia este una clară. Deocamdată, nu se pune problema de a bate în cuie un anumit candidat pentru primărie. Vom merge cu această echipă în campania pentru alegerile prezidenţiale. După aceste alegeri vom trage o concluzie privind formula în care vom merge în alegerile locale. Nici nu s-a discutat despre demiterea lui Aurel Popescu din fruntea organizaţiei municipale şi numirea lui Ciprian Florescu preşedinte la PSD Târgu-Jiu. Aurel Popescu este omul care a dovedit că este un lider. Şi-a făcut foarte bine treaba la organizaţie. Nu s-a pus problema de aşa ceva. Cele apărute vin dinspre oameni care au interesul de a băga băţul printre ulucile gardului. Este o echipă extrem de unită, sudată. Cei trei au format şi formează o echipă unită. Numai în această formulă ne putem atinge obiectivul: câştigarea Primăriei Târgu-Jiu”, a conchis preşedintele PSD Gorj.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.