duminică , 16 februarie 2020 - 20:58

Liderul PSD Rovinari vrea să-și aducă ”duduile” în CEO! Pistolea a cerut schimbarea locului de muncă al unor angajați cu probleme medicale


Situație halucinantă la Cariera Pinoasa unde câțiva salariați cu probleme de sănătate riscă să fie transferați, pentru a lăsa locurile de muncă ce nu presupun un efort deosebit, unor persoane apropiate inginerului Constantin Pistolea, liderul PSD Rovinari. Acțiunea, de-a dreptul mârșavă, a fost descrisă, cu lux de amănunte, de vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Pecingină, care suține că ceea ce i-au semnalat oamenii a fost confirmat de directorul de Resurse Umane al CEO, iar demersul abuziv a fost stopat.

La Cariera Pinoasa, care aparține de EMC Roșia – Rovinari, liderul PSD Rovinari, Constantin Pistolea, inginer în cadrul exploatării miniere, a făcut presiuni pentru schimbarea locurilor de muncă a câtorva salariați care au probleme medicale și desfășoară activități care nu presupun efort, pentru ca în locul acestora să fie aduse persoane din anturajul său politic.
”Tică Pistolea își permite cu nonșalanță să ceară schimbarea locului de muncă pentru anumiți oameni, oameni cu probleme, cu dizabilități, cu accidente de muncă suferite în cadrul CEO, pentru a-și elibera unele posturi pentru anumite doamne, domnișoare și membri PSD”, a declarat vicepreședintele liberal Gheorghe Pecingină, cel care a devoalat, public, situația salariaților de la Cariera Pinoasa.

Pecingină spune că a semnalat și conducerii companiei energetice aceste aspecte, confirmate, în urma unor verificări de directorul adjunct Resurse Umane al CEO.
”Le-am atras atenția în mod oficial celor de la CEO, am fost în audiență la domnul Sorin Olaru care a constatat că ceea ce spun eu este adevărat, că ceea ce mi-au semnalat oamenii este adevărat și domnul Pistolea comite un abuz. Am actele medicale a patru dintre angajații care sunt vizați de domnul Pistolea, care atestă faptul că au boli, unele incurabile, au accidente de muncă suferite la locul de muncă în cadrul CEO și au fost transferați, tocmai pentru aceste aspecte, la locuri de muncă ce nu presupun anumite eforturi. Or, domnul Pistolea, pentru a-și aduce duduile din organizație, sau rude, sau prietene, dorește să elibereze aceste posturi. Iată un nou abuz marca PSD!”, a afirmat Pecingină.
Deocamdată, demersul liderului social-democrat Pistolea a fost stopat, iar schimbările nu au fost făcute, deși salariații primiseră actele adiționale pentru schimbarea locului de muncă, numai că nu le-au semnat.

Loading...

Citește și

Bombă în politică! Iordache a trecut la PSD, deocamdată fără funcție

În ședința BPJ-ului PSD Gorj, de joi seara, a fost anunțată trecerea fostului lider ALDE, …

3 comentarii

  1. Daca ceo promoveaza astfel de indivizi! Acesta nu face absolut nimic la serviciu si pleaca cand are el chef.

  2. Zamfiroiu Constantin

    Si daca demersurile facute de acest pesedist au fost doar stopate (probabil pe termen limitat) si s-a considerat ca se face vinovat pentru acest lucru, ce sanctiune i s-a aplicat ?

  3. Domnilor foști și actuali guvernanti…cum poate o persoană sa faca legea dupa bunul plac..decît dacă i lasat…Asa ca…evaluări le performantele la locul de munca..Nu in cadrul partidului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.