LIDERUL SMEO, FOC ȘI PARĂ pe guvernanți. Ce l-a REVOLTAT


Gabriel Căldărușe le cere celor responsabili de destinele sistemului energetic național să-și dea demisiile de onoare, dacă nu găsesc soluții pentru ca CE Oltenia să aibă viitor.

Liderul Sindicatului Mine Energie Oltenia a reacționat după ce a văzut o declarație a lui Doru Vișan făcută, săptămâna trecută, la conferința Energy Center. Secretarul de stat din Ministerul Energiei a spus că, în opinia sa, cel puţin până în 2030 nu se poate renunţa la cărbune, pentru că este pusă în pericol siguranţa sistemului energetic național. ”Trebuie să definim până când păstrăm cărbunele, la ce putere îl păstrăm, corelat cu noi capacităţi pe gaz şi regenerabile”, a precizat Doru Vișan. Gabriel Căldărușe e nemulțumit că guvernanții vin cu tot felul de promisiuni legate de CE Oltenia, dar nu fac nimic concret pentru a ajuta cel mai mare producător de energie pe bază de cărbune din România. „Nu știu ce a spus domnul Vișan, dar îmi aduc aminte de acea strategie energetică celebră în care se spunea că până în 2030 nu se va închide niciun grup energetic. Cei care răspund de destinele sistemului energetic românesc ar trebui să spună odată pentru totdeauna care este situația reală, ce se întâmplă cu exactitate. Oricum, situația este una dificilă, aș putea spune chiar critică. Sperăm ca măcar acum în al 12-lea ceas cei responsabili să-și asume lucruri bune, dar și pe cele rele. Întotdeauna vin cu fel și fel de idei. Să le pună în practică odată. Să termine odată cu starea asta de incertitudine! Au venit cu strategii nemaipomenite, dar, de fapt, nu s-a făcut nimic! Să plece acasă, să-și dea demisiile de onoare, dacă nu găsesc soluții pentru Complexul Energetic Oltenia”, a declarat președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia.

Loading...

Citește și

CANDIDEAZĂ Bordușanu la DEPUTAȚI? Ce ANUNȚ face!

Numele secretarului general al PSD Gorj este vehiculat în interiorul organizației județene pentru o candidatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.