sâmbătă , 19 octombrie 2019 - 0:35

Lidl ANGAJEAZĂ! Ce salarii oferă germanii


Compania germană Lidl angajează în această perioadă în 56 de orașe din țară, pe poziții foarte diverse, de la vânzători și lucrători în depozite la șefi de magazine. Compania are libere următoarele posturi: vânzător, asistent manager, stivuitorist, manager magazin, coordonator flotă auto, adjunct manager magazin, agent call center, lucrător depozit – ieșire marfă, lucrător depozit – pregătire marfă, stivuitorist intrare marfă, manager magazin, șef vânzări, operator date depozit, șef departament logistică, manager grupă – pregătire marfă, management trainee depozit, șef departament depozit, asistent manager magazin, operator date ieșire marfă.Locurile de muncă sunt atât full time, cât și part time.Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajați de la Lidl, un vânzător angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în iunie 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei plus tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună. Pentru mai multe detalii despre job-urile vacante accesați acest link https://www.ejobs.ro/company/lidl-discount-srl/90536#anunturi?utm_source=greatnews&utm_medium=cpc.

loading...
Loading...

Citește și

38 de ani de la revolta anticomunistă a minerilor din Motru! Primarul marchează momentul SEC, intenționează să schimbe denumirea Parcului Central

„Ceauşescu, PCR, pâinea noastră unde e?“, asta au strigat minerii din Motru în octombrie 1981, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: