miercuri , 11 decembrie 2019 - 10:52

Liste fictive cu sindicaliști! Cât de legitime au fost negocierile de până acum în CEO

miting-mineri35

Pentru a se strecura la negocierile cu administrația Complexului Energetic Oltenia, lideri de sindicat au recurs la raportarea unui număr fals de membri de sindicat. Potrivit directorilor companiei, în urma unor calcule a reieșit că liderii au raportat un număr mai mare de membri de sindicat decât salariații din CEO.

Am putea spune că este o situație fără precedent, iar în acest caz, legitimitatea negocierilor purtate până acum de toate cele patru federații sindicale (Univers, FNME; Energetica, Petrom), prin reprezentanții lor, cu administrația Complexului Oltenia este pusă sub semnul întrebării.

Aberant

Fără să spună despre care organizații sindicale este vorba, directorul Diviziei Energetice și membru în Directoratul CEO, Aurel Medințu, a declarat că situația este cel puțin aberantă, care a perplexat administrația care, deocamdată, nu a decis ce să facă în această problemă. „În momentul de faţă, suntem într-o situaţie aberantă la aceste negocieri. Am făcut o verificare, după ce am primit listele de la sindicate, cu numărul de membri declaraţi pe care spun că îi reprezintă. Și, în urma calculelor, ne-au ieşit mai mulţi salariaţi decât are compania. Asta în condiţiile în care se ştie foarte bine că mulţi dintre salariaţi sunt nesindicalizaţi. Numărul de membri este umflat pe listele lor”, a spus Medinţu.

loading...
Loading...

Citește și

S-a terminat cu boieria! Romii din Meteor își astupă singuri gropile din străzi

Locatarii de etnie romă din cartierul târgujian Meteor au pus mâna pe roabe și pe …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: