Liviu Dragnea, despre MIXUL ENERGETIC!


Tranziția energetică trebuie să aibă loc etapizat, cu sprijin financiar pentru un mix al surselor de producere a energiei, nu doar pentru energia verde, a precizat președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Conform unui comunicat de presă, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, s-a întâlnit luni, 2 iulie, cu Maros Sefcovic, vicepreședintele Comisiei Europene și Comisarul European al Uniunii pentru Energie. Cei doi au discutat dosarele privind Energia Curată și rolul României în promovarea securității energetice la nivel european, relatează Ecopolitic.ro.
Dragnea: „Suntem de acord cu obiectivele energetice pentru 2030, dar trebuie să fim, totuși, realiști – tranziția energetică trebuie să aibă loc etapizat, cu sprijin financiar pentru un mix al surselor de producere a energiei, nu doar pentru energia verde. Tot la capitolul obiective realizabile, ținând cont că avem cel mai mare pachet legislativ care va stabili cadrul pentru perioada post 2020, ar fi util să ne îndreptăm atenția spre cooperarea regională și pe creșterea potențialului de interconectare, pentru a putea duce Europa la următorul nivel”.

loading...
Loading...

Citește și

Muzeul Naţional „Constantin Brâncuşi“ din Targu Jiu mai are de asteptat

Muzeul Naţional „Constantin Brâncuşi“ ar fi trebuit să funcţioneze în Casa „Barbu Gănescu“ începând cu …

Un comentariu

  1. Ce nu spune dracnea e ca ceo o sa se inchida… cu exceptia rovinariului, care va ramane singura centrala pe carbune din romania…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.