Livrări la dublu, în weekend, în unitățile miniere care au fost în grevă! S-a lucrat la schimbul trei și în producție și la livrări cărbune


Șefii de cariere au fost la permanență în unitățile miniere, după terminarea grevei, aceștia supraveghind producția și livrările. Și managerul companiei, Sorin Boza a fost văzut zilnic, seara, prin carierele CEO, ajungând la utilaje și la punctele de încărcare. Boza a dorit, personal, să supervizeze producția, chiar și transportul cărbunelui care alimentează termocentralele din Gorj și Dolj. De asemenea, în unitățile care au stat pe dreapta aproape o săptămână, s-a prestat pe recuperări.

În unitățile miniere care au întrerupt joi după-amiază greva, s-a lucrat la flux continuu, adică vineri, sâmnbătă și duminică, pe week-end lucrându-se și în schimbul al treilea pentru a se completa stocurile goale și a se livra masiv spre termocentrale. Nu numai minerii au muncit 24 de ore din 24, la fel s-a întâmplat cu angajații de la ELCFU, adică de la livrări cărbune.
De altfel, teoretic, zilele de grevă se vor recupera, în decursul următoarelor luni, lucru stabilit de administrație cu liderii de sindicat. Sunt probleme însă cu masa caldă care a fost asigurată de administrație și pe prioada grevei pentru că s-a sperat zilnic că minerii vor începe lucrul.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.