Localnicii din Țicleni REVOLTAȚI! Termenul de finalizare al unei investiții DEPĂȘIT, iar lucrările au fost OPRITE!


Lucrările la podul de peste Cioiana, începute în toamna anului trecut și oprite în decembrie datorită frigului, nu au fost reluate de constructor deși vremea s-a încălzit. Cetățenii din zonă așteaptă reluarea lucrărilor întrucât sunt nevoiți să ocolească zilnic circa 3 km ca să ajungă spre strada principală și într-un final acasă. Investiția este suportată în proprție de 66% de către Petrom, iar restul de primăria din localitate. Lucrările trebuiau finalizate pe 9 martie, adică cu câteva zile în urmă, dar la locul investiției nu este un pod nou ci un șantier abandonat.

Podul vechi peste Cioiana a fost demontat anul trecut, după ce autoritățile și firma privată au decis că în zona Bărbăteștilor-Parcul Mare este nevoie de un pod mult mai rezistent, vechiul având peste 25 de ani. Lucrarea a fost începută în acte în aprilie dar, în fapt, abia în toamna anului trecut, firma care prestează lucrând în pași de melc aducând în șantier zilnic doar 2-3 oameni. Din acest motiv și lucrarea este întârziată, termenul de finalizare, trecut pe bannerul postat lângă viitoarea construcție, indicând data de 9 martie 2019.
Locuitorii din zonă sunt însă impacientați ca și firma petrolieră din zonă, toți fiind obligați să ocolească strada Bărbăteștilor, intrând pe la Hotelul Sara. Firma transportă zilnic produc petrolier pe ruta ocolitoare.
Proiectantul general al lucrării este TEC GAVCONS SRL din Bălești iar constructor este Asocierea Tehnologie și Prestări cu Sisteme de Utilaje Terasiere SRL& GOVORA SA din municipiul Motru.

Loading...

Citește și

Iată pe cine a vrut un partid să arunce în lupta pentru o primărie din Gorj!

Mariana Popescu, cetățean fictiv al municipiului Motru, și-a anunțat pe rețelele de socializare o candidatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.