Locuințe ANL pentru tinerii târgujieni

carciumaru-anl

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, și Raul Chiriac, șeful Serviciului Investiții din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, au vizitat ieri șantierul pe care se vor construi blocurile de locuințe destinate tinerilor târgujieni.

carciumaru-ANL-2

O nouă etapă a construirii de locuințe pentru tineri în zona Narciselor în cadrul programului derulat prin ANL a început la Târgu-Jiu. Este vorba de construirea a patru noi blocuri cu un total de 80 de unități locative. Anterior au fost realizate și puse în funcțiune în acest perimetru 8 blocuri cu un total de 160 de unități locative. „Pe lângă cele 4 blocuri care se execută în această perioadă, au fost elaborate documentațiile pentru construirea în următoarea etapă a încă 4 noi blocuri, astfel încât, în final, în perimetrul respectiv vor fi asigurate în total 320 de unități locative”, a spus Raul Chiriac, reprezentant al Primăriei Târgu-Jiu.

Milioane de euro

Valoarea celor 4 blocuri construite în această etapă este de aproximativ 9 milioane de lei, iar lucrările au termen de execuție 15 luni. În perspectivă, tot pentru acest cartier se lucrează în prezent la Planul Urbanistic Zonal. „PUZ-ul prevede realizarea a 50 de blocuri cu un total de 1.000 de unități locative, dar și alte obiective social-culturale, astfel încât zona să fie complet armonizată din punct de vedere funcțional”, a explicat Raul Chiriac, șeful Serviciului Investiții din cadrul Primăriei Târgu-Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

Descoperire terifiantă în curtea unui fost parlamentar de Gorj

Polițiștii din Târgu-Jiu au făcut o descoperire macabră, miercuri dimineața, în curtea unei case de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: