Locuinţe NOI ANL pentru tinerii din Rovinari!


Tinerii rovinăreni se pot bucura de noi locuinte! 38 de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, au fost recepționate la sfârşitul lunii septembrie în orașul Rovinari, județul Gorj.

Locuințele (38 de apartamente cu 2 camere) au fost construite în amplasamentul din str. Sporturilor, nr. 23, bl. P14, şi sunt repartizate pe 2 tronsoane cu regim de înălţime S+P+4E (subsol + parter + 4 etaje).
Până în prezent, în orașul Rovinari, au fost finalizate, în total, 96 de apartamente în cadrul Programului ANL de construcții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, în amplasamentul din str. 22 Decembrie1989. La nivelul județului Gorj, ANL a finalizat, în cadrul aceluiași program, 726 de unități locative.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Un comentariu

  1. Nu stiam ca mai exista tineri in rovinari…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.