Locuințe NOI la Târgu-Jiu

loc-sociale

Cele două blocuri de locuințe sociale din municipiul Târgu-Jiu sunt aproape gata. Vor fi realizate încă 64 de unități locative.

loc-sociale-2

Încă două blocuri de locuințe sociale din zona Ciocârlău vor fi gata în scurt timp, au anunțat reprezentanții Primăriei Târgu-Jiu. Raul Chiriac, șeful Serviciului Investiții din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, a declarat că locuințele vor fi repartizate târgujienilor în curând. Peste 900 de persoane au beneficiat în ultimii ani de locuințe, atât sociale, cât și ANL. „Lucrările de construire a celor două blocuri de locuințe sociale din zona străzii Ciocârlău se află într-un stadiu avansat, termenul de finalizare fiind în cursul lunii iulie din acest an. Este vorba de construirea a două blocuri de locuințe colective cu regim de înălțime subsol, parter și trei etaje. Vor fi realizate 64 de unități locative, inclusiv toate dotările și utilitățile tehnico-edilitare. Pe lângă obiectivul de bază, respectiv cele două blocuri, investiția cuprinde și amenajarea întregii zone, asigurarea parcajelor, aleilor pietonale, acceselor auto, loc de joacă pentru copii, spații verzi, iluminat public și toate celelalte dotări urbane. În decursul ultimilor ani, municipalitatea a repartizat aproape 900 de locuințe către cei îndreptățiți, atât prin programul ANL, respectiv locuințe pentru tineri, cât și locuințe sociale. Valoarea totală a investiției, inclusiv sistematizarea pe verticală și realizarea tuturor utilităților, este de 6 milioane de lei”, a declarat Raul Chiriac, șeful Serviciului Investiții din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu.

loc-sociale-3

loading...
Loading...

Citește și

SURSE. CINE aspiră la postul de PREFECT DE GORJ

În ultimele zile, au început să fie vehiculate numele foştilor prefecţi Victor Banța şi Gheorghe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: