sâmbătă , 19 octombrie 2019 - 0:29

Locuri de GREFIER vacante

grefier_dosare

Consiliul Superior al Magistraturii, prin Școala Națională de Grefieri, organizează la București, la data de 24 aprilie 2016, concurs de admitere la Școala Națională de Grefieri pentru ocuparea unui număr de 130 de locuri de grefier cu studii superioare juridice. Cei interesați se pot înscrie până la data de 14 martie 2016, taxa de participare la concurs fiind de 450 de lei.

Persoanele cu studii superioare juridice se pot acum înscrie la concursul de admitere la Școala Națională de Grefieri, organizat pentru ocuparea a 130 de locuri de grefieri. Din locurile scoase la concurs, 100 sunt alocate pentru ocuparea posturilor vacante de grefier la instanțele judecătorești, sub rezerva finanțării și/sau a suplimentării, iar 30 sunt alocate pentru ocuparea posturilor vacante la parchete se arată într-un anunț ce a apărut pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii. Concursul se organizează la nivel național, iar durata cursurilor este de șase luni. Se pot înscrie la concurs persoanele care au cetățenia română, domiciliul în România și capacitate deplină de exercițiu, nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal și se bucură de o bună reputație, cunosc limba română, sunt apte din punct de vedere medical pentru exercitarea funcției și au studii superioare juridice. Examinarea candidaților se face prin susținerea unei probe scrise la următoarele discipline: procedură penală, procedură civilă, organizare judiciară. În luna mai se vor afla rezultatele finale ale concursului și instanțele la care grefierii vor fi repartizați.

loading...
Loading...

Citește și

38 de ani de la revolta anticomunistă a minerilor din Motru! Primarul marchează momentul SEC, intenționează să schimbe denumirea Parcului Central

„Ceauşescu, PCR, pâinea noastră unde e?“, asta au strigat minerii din Motru în octombrie 1981, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: