duminică , 20 octombrie 2019 - 12:26

Locuri de muncă disponibile la Cadastru

cadastru

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale vacante de  asistent registrator principal, gradul I – Serviciul Publicitate Imobiliară și referent, treapta IA – Compartimentul Resurse Umane și Relații cu Publicul.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: asistent registrator principal- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în drept/specialitate juridică sau alte funcții de specialitate juridică; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei minimum 3 ani și 6 luni; cunoștințe operare PC nivel avansat; referent – studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei minimum 6 ani și 6 luni; cunoștințe operare PC nivel avansat. Concursul se va organiza conform calendarului următor: Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008. Examenul va avea loc pe 19 decembrie pentru ambele posturi scoase la concurs. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Gorj, din str. 8 Martie, nr 3A, Târgu-Jiu, Județul Gorj, telefon 0253/217.189; 0253/215.893.

loading...
Loading...

Citește și

38 de ani de la revolta anticomunistă a minerilor din Motru! Primarul marchează momentul SEC, intenționează să schimbe denumirea Parcului Central

„Ceauşescu, PCR, pâinea noastră unde e?“, asta au strigat minerii din Motru în octombrie 1981, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: