Locuri noi de joacă la Târgu-Jiu

locuri-de-joaca

Trei locuri de joacă noi vor fi înființate în municipiul Târgu-Jiu, iar alte 12 vor fi înnoite cu obiecte de mobilier.

În municipiul Târgu-Jiu sunt 73 de locuri de joacă, urmând a mai fi înființate încă trei noi. „Suntem în procedură de licitaţie cu 15 locuri de joacă. Probabil că locurile de joacă le vom avea spre sfârşitul lunii august. Vor fi 15 locuri de joacă în mai multe zone, în Narciselor, în zona Ciocârlău, Mioriţei, Minerilor, Abator, Siretului. Valoarea estimată este undeva la 450 de mii şi banii sunt din bugetul local. Avem solicitări din partea părinţilor de aia am şi prins această investiţie în lista de investiţii. În total sunt 73 de locuri de joacă existente la nivelul municipiului Târgu-Jiu. Din cele 15, trei vor fi nou înfiinţate, restul sunt echipamente care vor moderniza locuri de joacă existente”, a spus Ionuț Jilăveanu, reprezentant al Primăriei Târgu-Jiu.

Noi spații de fitness

Cetățenii din cartierele Narciselor, Debarcader și Siretului vor avea unde să facă fitness în aer liber. Primăria va inaugura trei noi astfel de spații. „Mai apar şi trei locuri de echipamente de fitness în cartierul Narciselor, Debarcader, Siretului. În prezent, avem în Parcul central şi în parcul de la Lido. Echipamentele de fitness ar trebui să sosească în jur de 20 iulie şi până la sfârşitul lunii vor fi şi montate. Valoarea aceste investiţii se ridică la 50.000 de lei”, a declarat Ionuț Jilăveanu.

Loading...

Citește și

Suspiciune de coronavirus în județul vecin

O femeie de 56 de ani din Deva, județul Hunedoara, care s-a întors din din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.