Luceafărul a surclasat Pandurii


Luceafărul Oradea – Pandurii Târgu Jiu 3-1 (2-1)
Stadion: ”Luceafarul” (Sânmartin – Bihor);
Au marcat: Rocha da Luz (min.4), Andrei Antohi (min.29), Vlad Rusu (min.65) / Gabriel Dodoi (min.28)
Luceafărul: G. Gakos – D. Ciobanu, Tînc, Bedea, Vl. Rusu, Codoban, Antohi, Bruno Rocha, Ţegle (cpt.), Bedea, Trif. Rezerve: Gudea – Chiş-Toie, C-tin. Roşu, Cuc, Al. Dulca, A. Mutu. Antrenor: Cristian Dulca.
Pandurii: Rz. Stanca (cpt.) – Homei, Celea, D. Lung, Drugă – Brînzan, Şut – Dodoi, Dănăricu, Şendroiu – Cip. Rus. Rezerve: Ov. Jianu – Turda, Vodă, Bujor, D. Pîrvulescu, Tudoran, Raiciu. Antrenor: Dorian Gugu
Arbitru: Ovidiu Oprea – Ionel Dumitru și Gabriel Cătană.

„Derby-ul pentru noul stadion”, așa cum îl numeau unii, a fost câștigat într-o primă fază de Luceafărul Oradea, care s-a impus pe teren propriu în fața pandurilor la o diferență de două goluri.

Șocul așteptat la nivelul băncii tehnice și implicit pentru echipă (odată cu demiterea ”principalului” Marcel Ploaie și înlocuirea acestuia cu Adrian Bogoi), nu s-a mai produs, iar Pandurii și-a trecut în cont o nouă înfrângere. Totuși, gustul eșecului este cu atât mai amar pentru gruparea de fotbal gorjeană cu cât a venit tocmai în fața Luceafărului, principala pretendentă la un loc pe noul stadion din Târgu Jiu. Dincolo de asta, după înfrângerea cu 1-3 pe tărâm bihorean, Pandurii se avântă și mai mult în apele retrogradării chiar și din Liga a II-a. Istoria partidei de ieri, din cadrul etapei a XVI-a, intermediară, a fost scrisă de golurile lui Rocha da Luz (min.4), Andrei Antohi (min.29), Vlad Rusu (min.65) pentru gazde, respectiv Gabriel Dodoi (min.28), pentru oaspeți. De notat însă, că pe banca pandurilor la meciul de la Sânmartin nu a putut lua loc nou numitul antrenor principal, Adrian Bogoi, acesta neavând la timp actele perfectate la FRF pentru a-și putea dirija echipa de pe margine. Abia în partida din runda viitoare, acasă, cu Ripensia Timișoara (locul 11 în clasamentul Ligii a II-a), fostul căpitan al pandurilor va avea drept de tehnician principal la formația olteană. În acest moment, Pandurii Târgu Jiu se situează pe poziția a XVI-a, retrogradabilă, cu doar 16 puncte. Reamintim că după 16 runde consumate din stagiunea 2017-2018, gruparea gorjeană nu a reușit nici o victorie pe terenul propriu de la Motru. Va încerca totuși, acest lucru, Adrian Bogoi, sâmbătă…

Am încredere că nu vom pierde la Oradea, iar sâmbătă vom obţine prima victorie pe teren propriu.
Marin Condescu, odată cu schimbarea antrenorului

 

Bogoi va avea același obiectiv

Deși echipa pe care a preluat-o este angrenată acum în lupta pentru evitarea retrogradării, ca să nu mai pomenim de amenințarea falimentului, Adrian Bogoi va avea ca obiectiv promovarea în Liga I. Fostul căpitan al pandurilor mizează pe ceva întăriri în iarnă pentru a mai drege busuiocul. „Am avut o activitate de 6 ani aici, ca jucător și mai apoi antrenor la echipa a doua, întotdeauna m-am simțit foarte bine la Târgu Jiu. Nu aș vrea să caracterizez nicicum evoluția echipei din acest sezon, am venit să ridic nivelul echipei atât individual cât și colectiv, să avem rezultatele trasate de conducere. Obiectivul acestei echipe și ce a însemnat mereu ea, este promovarea în prima divizie. Dar, o să vedem dacă atingem acest obiectiv mai devreme sau mai târziu. Tot timpul o să se vorbească la Târgu Jiu de Liga 1, acum sunt condițiile pe care le știm cu toții, dar suntem optimiști, vedem ce face până în iarnă cu acest lot de jucători, ne trebuie puțin timp. Vreau ca acum să mă rezum doar la ce va fi până în iarnă, vreau să câștig cât mai multe puncte”, susține Bogoi.

loading...
Loading...

Citește și

Locurile pentru spectatori la meciurile de la Târgu Jiu aproape se vor tripla

Decizia conducerii clubului Pandurii de a readuce echipa de seniori la Târgu Jiu a fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.