Lucrări necurate, la casa Domnului! Prestatorii, angajați de la ajutorul social


În incinta Bisericii Bolbocești, din comuna Albeni, s-au început, brusc și peste noapte, lucrări pentru introducerea rețelei de apă care nici măcar nu este însă potabilă. Cu toate acestea, edilul de Albeni, Ionuț Stan, a decis să execute lucrarea, fără acordul consilierilor locali, lucrătorii folosiți în acest caz fiind angajați de la ajutorul social. Banii pentru investiție vor ajunge însă la o firmă abonată la banii publici care va emite factură pentru lucrare, angajații de la ajutor social nevând această posibilitate.

Șopronul de lux de la Biserica Bolbocești nu s-a mai realizat după ce Gorj-Domino a relatat despre neregulile care se făceau cu această lucrare. Stan a așteptat ce a așteptat iar ieri a decis să mai facă însă ceva în curtea bisericii, că tot are bani de cheltuit din bugetul local.
Joi s-a apucat astfel să tragă apa nepotabilă în curtea bisericii. Evident că lucrarea este cu de la sine putere, banii fiind aprobați prin propria semnătură și fără știrea aleșilor locali care, în opinia primarelui, sunt în CL că trebuie, nu că e și necesar.
Primarul și-a pus la muncă subalternii, adică angajați de la ajutor social văzuți în curtea bisericii, oameni care nu sunt plătiți pentru această activitate ce va fi plătită însă unei firme private care va emite factură.
Luna aceasta, Primăria Albeni a fost călcată de poliție, ITM, Inspectoratul de Stat în Construcții Gorj și de Garda de Mediu. Edilul nu s-a învățat minte deși are numeroase dosare penale în cercetare, dar și zeci de sancțiuni și avertismente.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. Este bine că se încearcă să se facă o lucrare oricât de mică la biserică fie ea: clopotniță, șopron, sau altceva. Iar în cazul celor ce au reclamat biserica nu este un gest întocmai plăcut. Până la urmă toți avem parte de biserică în viața aceasta, dar și în cea viitoare prin rugăciunile acesteia. Dar Dumnezeu îi răsplătește fiecăruia după inima sa, fie că muncește pentru biserică ,fie că este împotriva acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.