Macovei, primită cu huiduieli la Târgu Jiu. Cum i-a instigat pe oameni

Macovei-la-Targu-Jiu

Președintele M10, Monica Macovei a ajuns, vineri, la Târgu Jiu pentru a-l susține pe Laurian Stănchescu în cursa pentru primărie. Europarlamentarul a fost întâmpinată cu huiduieli de câțiva pensionari. Macovei i-a îndemnat pe gorjeni să se revolte împotriva clasei politice.

În conferința de presă ținută sub Poarta Sărutului, Monica Macovei a vorbit și despre Complexul Energetic Oltenia, care, spune aceasta, a fost “căpușat” de oamenii politici, aducând județul în pragul sărăciei. “Târgu Jiu ar trebui să fie o perlă a României pentru că avem monumentele lui Brâncuși aici și asta ar fi trebuit să transforme orașul într-un loc plin de turiști. În schimb, avem un oraș sărac, oameni săraci, avem CEO de ani și ani de zile căpușat de oameni politici. Toate partidele care au fost la putere au făcut același lucru, au căpușat CEO. De ce să nu pornească o revoltă de aici, de la Târgu Jiu. O revoltă pașnică, neviolentă. A venit momentul să spunem nu partidelor politice, clasei politice din Parlament. (…) Suntem la un procent de 10% oameni foarte bogați în România și 90% oameni săraci și a venit momentul să spunem nu”, a declarat Macovei.

„Este începutul fraudei electorale”

Macovei a mai precizat că marile partide politice, PSD, PNL, ALDE, vor încerca să fraudeze alegerile din acest an, de aceea au votat deblocarea conturilor în perioada campaniei electorale. “ANAF se duce după cei mici, pe cei mari îi lasă în pace. Marii datornici sunt cu banii în buzunar și nerecuperați. Partidele mari, PSD, PNL, ALDE și celelalte din Parlament au conturile blocate de ANAF pentru că au datorii la utilități, la gaze, la apă, la curent. Orice ban ar intra în campanie nu ajunge la partid ,ci s-ar duce la creditor. Acum ce au făcut? În Parlament au votat să fie deblocate conturile pe perioadele de campanie electorală. Asta este începutul fraudei electorale. Eu am cerut președintelui Iohannis să nu o promulge”, a declarat Macovei.

Venirea lui Macovei l-a făcut să se răzgândească

La două zile de la venirea Monicăi Macovei la Târgu Jiu, pentru a-l susține în cursa electorală pentru Primăria Târgu Jiu, Laurian Stănchescu a declarat că refuză sprijinul oferit de partidul condus de Macovei. „Cu Monica Macovei nu am nici o compatibilitate privind cultura și istoria României, soarta neamului românesc sau străvechea noastră spiritualitate. Acestea sunt însemnele românești prin care curge sângele meu și a curs sângele strămoșilor mei. Singurul meu aliat împotriva clasei politice pe care o denunț de dimineața până seara este națiunea română. În urma discuțiilor cu Monica Macovei, refuz susținerea Partidului M10. Din decență nu voi consemna discuțiile cu Monica Macovei, dar eu slujesc necondiționat neamul românesc. Nu accept ca simbolurile românești să fie tratate cu insolență, derâdere și ironie”, a transmis, ieri, Stănchescu.

loading...
Loading...

Citește și

Mesajul Organizației Municipale a PSD Târgu Jiu

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – P.S.D. Executat de: CUI mandatar financiar coordonator 31190008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: