Mai CANDIDEAZĂ Cosmin Popescu la ȘEFIA CJ Gorj? Ce ANUNȚ face


Președintele Consiliului Județean Gorj afirmă că dacă șeful județului va fi ales pe vot uninominal în alegerile locale din vară va candida fără probleme.

Cosmin Popescu nu este sigur pe un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Gorj, dacă șeful de la județ va fi ales, tot ca-n 2016, din rândul consilierilor județeni. Actualul șef al județului spune că dacă votul va fi uninomimal, își va asuma o nouă candidatură. „Le-am promis colegilor mei, în situația în care va rămâne votul uninominal, cu acordul colegilor mei, primari, colegi de partid, viitori candidați la consiliul local și consiliul județean, cu acceptul dumnealor, voi candida pentru un nou mandat de președinte al consiliului județean, pe vot direct. A fi pe listă nu înseamnă neapărat a fi candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj. Sunt multe elemente care schimbă strategia. Sunt două elemente de care trebuie să țin cont înainte de a spune răspicat că o să candidez sau nu. Nu mai vorbim de o candidatură individuală, vorbim de o candidatură de listă. O să fim 44 de colegi pe acea listă și, în funcție de rezultat, discutăm. Dacă va fi vot uninominal cu acordul colegilor, mă înham la un nou mandat. După alegerile locale se va schimba structura consiliului județean. Sunt două etape. Votul de etapă în ceea ce privește alocarea mandatelor pentru un partid sau altul la nivelul alegerilor locale. După care, intervine a doua etapă, desemnarea unei persoane care poate să creeze omogenitate. Doar după data de 14-21 iunie putem spune că sunt desemnat candidat și împuternicit de oranizație să creez o majoritate. Pe sondajele realizate de PSD, 4 partide vor face parte din Consiliul Județean Gorj în următorul mandat: PSD, PNL, USR iar pe locul 4 se bat, la limită, Pro România și Partidul Mișcarea Populară. Cu toate acestea, cu siguranță, PSD mai poate da președintele consiliului județean”, a conchis Cosmin Popescu.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.