Mai multe magazine alimentare din Gorj AMENDATE!

În perioada 19- 25 martie, inspectorii D.S.V.S.A. Gorj au efectuat controale şi verificări în mai multe aflate pe raza teritorială a judeţului Gorj. În timpul controalelor efectuate în această perioadă, a fost constatată nerespectarea normelor sanitare-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor în vigoare, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în cuantum de 2.400 lei. „S-a aplicat o amendă de 600 lei la un magazin alimentar din Bâlteni pentru încălcarea normelor privind etichetarea produselor alimentare: la produsele expuse vrac (covrigi, biscuiţi, paste făinoase) nu erau afişate la loc vizibil etichetele corespunzătoare ambalajului propriu; în vitrina de mezeluri a fost identificat produsul „Guşă porc” cu eticheta parţial deteriorată (ruptă), nefiind vizibile toate elementele de identificare necesare informării consumatorului; – carnea congelată de pasăre avea eticheta incompletă (ruptă, ştearsă), o amendă de 600 lei la un magazin alimentar din Bolboşi pentru depozitarea nesectorizată a produselor alimentare congelate (carne de pasăre vrac lângă pastă de mici, în aceeaşi ladă frigorifică); 2 amenzi de câte 600 lei la 2 magazine alimentare din Dragoteşti pentru depozitarea nesectorizată a produselor alimentare congelate (peşte lângă carne de pasăre, în aceeaşi ladă frigorifică).

loading...
Loading...

Citește și

Ministrul apelor și pădurilor, în timpul vizitei din Gorj: „Nu am văzut nici până atunci și probabil nici de acum încolo o apă atât de tulbure și atât de periculoasă”

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, a făcut, luni, o vizită de lucru în județul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.