Mai multe persoane amendate pentru transport ilegal de lemne!

La data de 17 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Urdari și Fărcășești au efectuat o acțiune pe linia legalității transportului și comercializării de material lemnos, pe raza localității Urdari, ocazie cu care au stabilit că un bărbat, de 52 de ani  și o tânără, de 29 de ani, ambii din comuna Urdari, ar fi transportat, cu un atelaj hipo, cantitatea de 1,3  m material lemnos de esență cer, fără a deține documente de proveniență.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că cei doi ar fi vândut materialul lemnos, unui alt bărbat, de 52 de ani, din aceeași localitate.

Toți cei implicați au fost sancționați contravențional conform Legii 171/2010 pentru stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice,  cu amenzi în valoare totală de 10.000 lei, iar cantitatea de 1,3 mde material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării, fiind predată în custodie unui pădurar, din cadrul Ocolului Silvic Peșteana.

Totodată, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Farcașești au mai constatat că o altă femeie, de 52 de ani, din comuna Fărcășești, ar fi transportat, cu un atelaj hipo, cantitatea de 1 m3  de material lemnos de esență salcâm, fără a deține documente legale de proveniență.

Aceasta a fost sancționată contravențional conform Legii 171/2010 pentru stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării, fiind predată în custodie reprezentanților Ocolului Silvic Peșteana.

loading...
Loading...

Citește și

Zeci de kilograme de heroină, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de DIICOT şi poliţişti

Procurorii DIICOT şi poliţiştii au ridicat 20 de kilograme de heroină cu o valoare pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: