Mai multe persoane amendate pentru transport ilegal de lemne!

La data de 17 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Urdari și Fărcășești au efectuat o acțiune pe linia legalității transportului și comercializării de material lemnos, pe raza localității Urdari, ocazie cu care au stabilit că un bărbat, de 52 de ani  și o tânără, de 29 de ani, ambii din comuna Urdari, ar fi transportat, cu un atelaj hipo, cantitatea de 1,3  m material lemnos de esență cer, fără a deține documente de proveniență.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că cei doi ar fi vândut materialul lemnos, unui alt bărbat, de 52 de ani, din aceeași localitate.

Toți cei implicați au fost sancționați contravențional conform Legii 171/2010 pentru stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice,  cu amenzi în valoare totală de 10.000 lei, iar cantitatea de 1,3 mde material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării, fiind predată în custodie unui pădurar, din cadrul Ocolului Silvic Peșteana.

Totodată, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Farcașești au mai constatat că o altă femeie, de 52 de ani, din comuna Fărcășești, ar fi transportat, cu un atelaj hipo, cantitatea de 1 m3  de material lemnos de esență salcâm, fără a deține documente legale de proveniență.

Aceasta a fost sancționată contravențional conform Legii 171/2010 pentru stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării, fiind predată în custodie reprezentanților Ocolului Silvic Peșteana.

Loading...

Citește și

Amenzi de peste 20.000 de lei aplicate de inspectorii DSV Gorj!

În perioada 10- 16.02. 2020, inspectorii D.S.V.S.A. Gorj au efectuat controale și verificări tematice și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.