Mai multe posturi vacante scoase la concurs de DPPS Tg-Jiu


Direcția Publică de Protecție Socială Târgu Jiu organizează concurs pentru ocuparea posturilor contractuale vacante din cadrul Compartimentului Creșe de: bucătar M- 1 post și infirmieră – 2 posturi.

Pentru funcția de bucătar M candidații trebuie să fie absolvenți de studii medii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat, să aibă diplomă de calificare în meseria de bucătar și o vechime în muncă de minimum 3 ani.
Pentru postul de infirmieră candidații trebuie să fie absolvenți de studii medii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat, să aibă curs de infirmier organizat de O.A.M.G.M.A.M.R. sau organizat de furnizori autorizați de M.M.F.P.S. cu aprobarea M.S. și o vechime în muncă minimum 6 luni.
Până pe data de 02 decembrie 2019, ora 16.00, candidații trebuie să-și depună dosarele de concurs.
Pe data de 17 decembrie 2010, ora 10.30 va fi susținută proba scrisă, iar pe data de 19 decembrie 2019, proba interviu.

De asemenea, Direcţia Publică de Protecţie Sociala Târgu Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante de îngrijitor G – 1 post – Casa Iris și îngrijitor la domiciliu M – 2 posturi Centrul pentru Bătrâni Magnolia.
Pentru postul de îngrijitor, candidatul trebuie să fie absolvent de studii generale și să aibă o vechime în muncă de minimum 6 luni. Pentru postul de îngrijitor la domiciliu, candidatul trebuie să fie absolvent de studii medii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat și să aibă o vechime în muncă minimum 6 luni.
Până pe data de 02 decembrie 2019, ora 16.00 se depun dosarele de concurs.
Proba scrisă va fi susținută pe data de 10 decembrie 2019, ora 10.30, iar proba interviu pe data de 12 decembrie 2019.

loading...
Loading...

Citește și

Control al Direcției Publice la o primărie din Gorj! Edilul a cerut verificarea, supărat pe asistenții comunitari

Un control amplu s-a desfășurat ieri la Primăria Albeni, câțiva reprezentanți ai Direcției de Sănătate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.