duminică , 15 decembrie 2019 - 20:09

Mai multe săli de curs pentru UCB

ucb

Universitatea ,,Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu Jiu are mai multe săli de curs începând din această lună. Primăria municipiului Târgu Jiu a aprobat darea în folosință gratuită către UCB a unor spații în suprafață totală de 440 mp. Noile săli de curs sunt situate în incinta Colegiului Tehnic ,,Ion Mincu”. Contractul ce comodat încheiat între primărie și UCB este valabil pe o perioadă de cinci ani, începând cu data de 1.10.2013.
Universitatea ,,Constantin Brâncuși” a mai folosit aceste spații și în perioada 2007-2013, tot ca săli de curs, condițiile fiind aceleași ca cele prevăzute de actualul contract. În ceea ce privește plata utilităților, respectiv energie electrică, apă, canalizare, căldură și deșeuri menajere, acestea vor fi achitate în continuare de către comodatar, conform clauzelor prevăzute prin contract. Sumele virate în contul Colegiului Tehnic ,,Ion Mincu” se vor utiliza strict pentru plata utilităților.

loading...
Loading...

Citește și

Câștigători Festivalul- concurs “Corala Gorjeană- Stelian Florescu” 2019

O nouă ediţie a Festivalului-concurs „Corala Gorjeană” s-a desfăşurat joi, 12 decembrie 2019, la Colegiul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: