Mai mulți elevi de la Școala Gimnazială Schela au acuzat stări de rău și au vomit în timpul orelor! Părinții dau vina pe laptele distribuit copiilor


În cursul zilei de miercuri un incident s-a petrecut în incita Școlii Gimnaziale Schela, patru elevi de clasa a V-a acuzând stări de rău după ce ar fi consumat laptele și mărul primit gratuit de la unitatea de învățământ. Elevii în vârstă de 11 ani au primit îngrijiri medicale de specialitate de la cabinetul școalar, copii ajungând în fața personalului medical după ce au vomat în sala de clasă. Una dintre eleve era chiar chiar fiica uneia dintre asistentele de la cabinetul școlar. Medicul școlii susține că nu laptele ori mărul primite de la școală ar fi produs indispoziția copiilor și starea de greață și rău, deoarece copii ar fi consumat suc și dulciuri de la un chioșc aflat lângă școală.

„Copii au vomat o dată, de două ori, apoi s-au liniștit. Au plecat de la școală în condiții bune. Chiar am vorbit astăzi cu două mămici care mi-au spus că copii lor sunt bine. Elevii au consumat mai multe produse, nu doar laptele și mărul. Cazurile au fost izolate, 3-4, iar noi nu am făcut caz de asta. Miercuri la ora 14.00 când au plecat acasă la finalul orelor, elevii care s-au simțit rău erau bine. Este vorba de câțiva copii cu vârsta de 11 ani, clasa a V-a. Nu au mai fost astfel de evenimente la școala din Schela, iar copii au fost văzuți de personalul medical al cabinetului școlar. Le-am dat metroclopramid și debridad, pentru stări de rău. Copii au plecat bine, noi nu ne-am alarmat și nu am anunțat DSP-ul”, a declarat doctorul Marinela Puchiu de la Schela.
Un părinte de la Schela a anunțat incidentul la Gorj-Domino, joi, cu mențiunea că mai mulți elevi din Școala Gimnazială ar fi acuzat stări de rău, unii ajungând la spital ori la medical de familie. Părintele a dat vina pe laptele gratuit, pus la dispoziția elevilor, lucru contestat însă joi de reprezentanții medicali ai unității de învățământ.
Primarul comunei Schela, Aristide Șerbănoiu,nu știa, joi dimineața, de evenimentul petrecut în școala situată la câțiva metri de petrimărie, reprezentanții unității considerând incidentul că nu este unul de amploare.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.