Mai SEXY de ATÂT nici că se poate! Cum s-a ÎMBRĂCAT la volan fiica unui cunoscut instrumentist din Gorj! VIDEO!


Fiica unui cunoscut instrumentist de la Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu Jiu, care face furori pe internet cu fotografiile sale, a reușit să-i bulverseze, din nou, pe reprezentanții sexului puternic. Aceasta s-a filmat la volan într-o ținută extrem de sexy, care îi punea în evidență trupul de invidiat. Totul a fost spre fericirea bărbaților, care nu s-au abținut de la comentarii. ” Fata mea cea mai frumoasă din lume”, „Frumoasă femeie, dar te-ai forțat puțin sa îți impui starea asta de la volan”, „Faine fete la Novaci” sunt doar câteva din zecile comentarii postate. Larisa Plotogea, căci despre ea vorbim, a reușit în doar câteva ore de la postarea filmulețului să strângă aproape zece mii de vizualizări.

loading...
Loading...

Citește și

Ei sunt MISS și MISTER Târgu Jiu 2019! Au câștigat MARELE titlu în concursul Balul Liceelor organizat în Piața Prefecturii, ASEARĂ! Galerie FOTO

În seara de 23 mai a avut loc mult așteptatul concurs dintre cele 13 licee …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.