MAJORITATEA PSD, pusă ÎN PERICOL la CJ Gorj? Ce DECIZIE au luat consilieriii PSRo


Liderul Partidului Social Românesc, David Groșanu, este deschis la discuții privind realizarea unei noi majorități în jurul PNL în Consiliul Județean Gorj.

Reacția lui David Groșanu a venit după ce liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a declarat că va încerca o discuție cu aleșii Partidului Social Românesc pentru crearea unei noi majorități la județ.
Nu am fost contactați pentru discuții privind o viitoare alianță. Liderul PSRo nu crede că liberalilor le va fi ușor să creeze o nouă majoritate în consiliul județean, având în vedere că situația este incertă la ALDE Gorj după ce șefii de la centru au decis dizolvarea conducerii organizației. „Nu am avut un contact direct cu liderii PNL pentru discuții privind o alianță. Noi avem un protocol cu PSD, pe care, până acum, l-am respectat. Acum, PSRo, deși nu mai există ca partid, prin reprezentanții pe care i-a avut, în urma ședințelor de sfârșit, am stabilit că vom face alianță fiecare acolo unde sunt membri ai PSRo și au funcții de consilieri, astfel încât comunitățile locale să aibă de câștigat. În mod sigur, vom fi deschiși la orice discuții, dar cum am menționat, să vedem pentru ce, în ce sens, pentru ca societatea să aibă beneficii în urma acestei noi majorități posibil create în Consiliul Județean. Mi-e greu să cred că va fi foarte ușor să se creeze o nouă majoritate, atât timp cât la ALDE Gorj sunt disensiunile cunoscute, iar pentru o nouă majoritate, aportul lor, al tuturor consilierilor este definitoriu”, a declarat Groșanu.

ALIANȚE PSRo-PNL în mai multe localități din județ

David Groșanu recunoaște că în mai multe localități din județ, cum ar fi Bîlteni și Dănești, unii din aleșii locali au trecut în barca PNL. În plus, Groșanu spune că și la Dănciulești au apărut probleme în alianța dintre PSRo și PSD. Deși afirmă că nu duce lipsă de oferte din partea partidelor politice, David Groșanu spune nu s-a decis ce va face în alegerile locale din 2020. „Oferte au fost de când a început să se clatine partidul și a înclinat spre desființare, însă, consider că atât eu, cât și colegii mei am format o grupare politică serioasă, ne-am ținut promisiunea față de PSD. Vă spun cu sinceritate că unii dintre consilierii locali în diferite localități au făcut parteneriat inclusiv cu PNL, fără ca noi să le producem vreun fel de distorsiune în ideile pe care le-au avut. Este vorba de Bâlteni, Dănești, unele probleme sunt chiar și la Dănciulești de a continua parteneriatul cu PSD și cred că și alte localități au mai avut discuții de genul acesta, dar nu s-au definitivat și nu aș putea să le nominalizez”, a conchis consilierul județean PSRo.

loading...
Loading...

Citește și

Peștișani. Fuiorea, CONVINS că-l ÎNVIGE pe Pigui în alegerile locale

Fostul viceprimar al comunei Peștișani candidează din nou la primărie, de data aceasta, din partea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.