duminică , 23 februarie 2020 - 17:06

MANAGERUL CEO, AŞTEPTAT, săptămâna viitoare, la Roşia de Amaradia. Au apărut NEMULŢUMIRI în zonă


Sorin Boza a fost invitat să discute despre problema uzufructului neplătit de CEO de 3 ani, dar şi despre redeschiderea unităţii miniere de pe raza comunei.

Liviu Cotojman speră ca cele 220 de persoane care au cedat terenurile mineritului să primească sumele pe uzufructul aferent anului 2016. Conform primarului, sumele nu sunt mari. S-ar ridica la circa 200.000 de lei. Primarul comunei Roşia de Amaradia spune că a vorbit despre această problemă cu managerul CEO. Urmează ca, săptămâna viitoare, să stabilească o zi în care să vină în comună să discute cu oamenii pentru a rezolva situaţia uzufructului înainte de Paşti. “Este nemulţumire mare legată de acest aspect. Complexul Energetic Oltenia nu a reuşit nici până astăzi să plătească uzufructul măcar pe un an din cei trei restanţi. Cetăţenii vin aproape zilnic la primărie, alţii mă sună şi mă roagă să insist la Complexul Oltenia ca măcar de Paşti să le pună la dispoziţie sumele pentru uzufructul pe un an măcar. L-am contactat chiar pe managerul CEO. Am avut o discuţie cu Sorin Boza acum două zile. Am stabilit să ne auzim, luni, din nou, la telefon pentru a programa o vizită a dumnealui la Roşia de Amaradia, săptămâna viitoare, tocmai pentru a discuta despre problema uzufructului. Ne dorim să se găsescă o soluţie imediat pentru ca oamenii să primească banii necesari în urma negocierilor pentru anul 2016, să planificăm negocierile pentru următorii doi ani şi, nu în ultimul rând, să discutăm despre o eventuală redeschidere a perimetrului minier de pe raza localităţii sau măcar a unui punct de desfacere a cărbunelui”, a declarat Liviu Cotojman.

Loading...

Citește și

PSD nu se poate decide, între „Cipriano Ronaldo” și „Adriano Neymar”, pe cine sacrifică în confruntarea cu „Messi” Romanescu! Gabriel Coica, candidatul ProRomânia la Primăria Tg-Jiu!

Pro România filiala Gorj a stabilit, joi, candidatul care va intra în cursa electorală pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.