MANDATUL unui PRIMAR PSD, ÎN PERICOL. Ce spune PREFECTUL


Ciprian Florescu așteaptă lămuriri de la magistrații Curții de Apel Craiova după ce edilul comunei Stoina a pierdut definitiv un proces.

Magistrații craioveni au dat, vineri, verdictul în dosarul în care, pe lângă Ioana Bușe, a mai fost judecat un inspector din subordinea acesteia, precum şi doi craioveni, soţ şi soţie, care au luat în arendă nişte terenuri şi au încasat subvenţii de la APIA pentru suprafeţe mult mai mari decât cele pe care le aveau. Curtea de Apel a dispus condamnarea definitivă a inculpaţilor. Ioana Buşe a primit o pedeapsă de un an şi şase luni de închisoare cu suspendare. Prefectul Ciprian Florescu așteaptă să vadă dacă se impune să dea ordin de încetare a mandatului Ioanei Bușe. “Noi suntem, acum, în postura de a aştepta comunicarea pentru a vedea exact detaliile acestei hotărâri definitive. În funcţie de ceea ce scrie pe comunicarea respectivă, pentru că există posibilitatea să fie interzise anumite drepturi, exercitarea funcţiei pe o perioadă de încercare, vom lua o decizie. Sunt detalii pe care trebuie să le cunoaştem în aşa fel încât cei de la Serviciul Juridic să purceadă la procedura care se impune în vederea finalizării acestei situaţii”, a declarat Florescu.

PIERDERE pentru PSD Gorj

Liderul PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu, a comentat că ar fi o pierdere mare pentru partid, dacă Ioana Bușe ar rămâne fără mandatul de primar al comunei Stoina. „Îmi pare foarte rău pentru doamna primar. Nu ştiu dacă este ultima cale de atac, nu ştiu dacă mai are căi de atac. Dacă nu mai are căi de atac, e o pierdere regretabilă pentru PSD. Un primar foarte bun, un primar care are mai multe mandate în spate. Un primar pe care PSD îl pierde şi cu greu se va putea înlocui o astfel de persoană. O persoană foarte dinamică, foarte activă. Eu sper să depăşească acest lucru şi după perioada de interdicţie să revină în viaţa politică fără nicio problemă”, a conchis Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

Florescu, despre REVENIREA în POLITICĂ

Prefectul judeţului Gorj, Ciprian Florescu reafirmă că va reveni în viața politică, dacă noul Cod …

Un comentariu

  1. ,,,,, e o pierdere regretabilă pentru PSD.,,,,?????? Mai tampitule de nea’ Aiurel , cum sa fie o pierdere pentru un partid o puscariasa ? Numai atat poti intelege tu din politica ? Daca te ar duce mintea mai mult ai intelege ca PSD ul ar fi mai intaritsi mai puternic daca ar scapa de toti hotii si banditii care au jefuit tara implicit judetul . Dar tu , un evazionist din pacanele si alcool contrafacut nu poti intelege asta . In PSD sunt suficienti oameni buni, cinstiti si seriosi dar la fel ca in mai toate partidele acestia sunt marginalizati iar in fata ies ca paduchii doar banditii politici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.