duminică , 23 februarie 2020 - 15:44

Manifestări de Ziua Jandarmilor

jandarmi-(1)

Cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române – 164 de ani de la atestarea documentară a Jandarmeriei Române, astăzi, la reşedinţa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj se vor organiza şi desfăşura activități festive.

Astfel, programul cu activitățile prilejuite de sărbătorirea Zilei Jandarmeriei Române va debuta la ora 08.30 cu Ziua Porților Deschise, în cadrul căreia vor fi amenajate standuri cu tehnică militară și de prezentare a ofertei educaționale. Manifestările omagiale vor continua cu primirea invitaţilor şi a oficialităţilor, intonarea imnului naţional, prezentarea mesajelor adresate cu prilejul Zilei Armei, oficierea slujbei religioase, acordarea recompenselor acordate personalului unităţii, decernarea cupelor și diplomelor câştigătorilor competiţiilor sportive interinstituționale şi defilarea subunităţilor şi a tehnicii auto. Concomitent, pe parcursul activităților vor fi prezentate – într-o expoziţie – picturi în acuarelă, o colecţie de machete de avioane și nave de luptă, precum și de caricaturi. La această activitate au fost invitaţi să participe reprezentanţi ai autorităţilor publice judeţene şi locale, ai instituţiilor publice care colaborează cu instituţia Jandarmeriei, elevi de la instituţii de învăţământ preuniversitar din municipiul Târgu-Jiu şi reprezentanţii mass-media, acreditaţi pe lângă I.J.J. Gorj. 3 Aprilie reprezintă pentru jandarmii în activitate sau care se bucură de răsplata liniştii (după ce au desfăşurat activităţi în cadrul Armei) un moment deosebit,  pe care îl împărtășesc cu  bucurie cu comunitatea locală.

Loading...

Citește și

ACCIDENT grav, cu 7 VICTIME, la Florești!

In jurul orei 09:30 am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta …

Un comentariu

  1. aoleu scoate ti poza cu incapabili astia ca o sa i doara burta pe toti jandarmii de ras chiar acum de ziua lor ! :))
    p.s – cea din stanga a fost adusa intr-o noapte la urgenta aproape de coma alcoolica !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.