sâmbătă , 18 ianuarie 2020 - 17:20

MANȚOGĂRIE! Fost consilier local, angajat inspector la Primăria Glogova, transferat la Primăria Motru!


Cristian Rădulescu, fost jurist și lider de sindicat al UEF Motru, ajuns consilier local la municipiu pe listele PSRo, dat afară din partid după ce a trădat pentru PNL și interesul propriu, este noul salariat al primăriei conduse de Gigel Jianu. Mai exact, de la finalul săptămânii trecute, Rădulescu, rămas fără funcția de ales dar angajat printr-o manțogărie inspector la Primăria Glogova, a fost transferat la Primăria Motru pe un post călduț și bine plătit de inspector, creat special pentru acesta în cadrul Serviciului Administrare Domeniul Public și Privat pe relațiile cu structurile corporatiste. Deși proaspătul transferat habar nu are ce prevede fișa postului este angajatul primăriei municipiului drept recompensă pentru votul dat în 2017, când a aprobat organigrama ce viza creerea unor noi funcții de conducere în primăria administrată de liderul PNL Motru.

După ce a transferat-o de la Primăria Mătăsari pe soția primarului liberal de Ilovăț, adică a nepotului lui Ionel Manțog, Gigel Jianu l-a rezolvat folosind aceeași metodă și pe amicul său Rădulescu, dat afară din partid pe motiv de trădare cu PNL, lucru despre care Gorj-Domino a avertizat, în mai multe rânduri, în ultimele luni.
Și astfel în timp ce Jianu amenința public că va reduce personalul primăriei, acesta în ultimii trei ani a angajat cam 15 persoane, două prin transfer și restul la Centrul de Asistență Socială.
Și astfel deși Rădulescu a stat mai mult prin concedii la Primăria Glogova, așteptându-și nerăbdător transferul și făcând poteci spre primăria din Motru, a fost găsit numai bun pentru liderul PNL, care l-a pus de vineri într-un post cheie în care respectivul taie frunze la câini.
Obișnuit să frece menta cum făcea la UEF dar și la Glogova, proaspătul salariat al Primăriei Motru stă ca pasărea în colivie așteptându-și doar ziua de salariu.
Angajații primăriei privesc chiorâș acest transfer spunând că abia așteaptă să-l mai audă pe edil că amenință iar cu reduceri de salarii și personal având în vedere angajările și transferurile aprobate.

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

Un comentariu

  1. Angajații primăriei? Angajați de cine domnule Morega,de dvs și de dl Hanu? Acești angajați care nu mai au loc în birouri și care chiar nu au obiectul muncii? Câte angajări a-ți făcut voi doi, și acum că dl Jianu și-a permis să facă ,,prin transfer” două angajări nu mai puteți, luați foc? Eu zic să vă vedeți fiecare de lungul nasului și să încetați odată cu aceste găinarii cu care vă ocupați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.