Marciuc, ADRESĂ către ŞEFII CEO: Să prezinte SITUAŢIA FINANCIARĂ la zi a companiei și SOLUŢII de redresare


Liderul Federației Univers a solicitat printr-o adresă trimisă, marţi, administrației CE Oltenia ca datele economice să fie prezentate, joi, în cadrul comisiei mixte.

„Având în vedere că nu a existat un punct de vedere oficial referitor la acuzele care prevăd un viitor sumbru al companiei, vă solicităm să dați dovadă de responsabilitate și să tratați cu maximă seriozitate cele solicitate. Fără a încerca să abuzăm de situația actuală, vă transmitem că toate aceste date aruncate în media prezintă o imagine denaturată a companiei, care creează o stare de neliniște și nesiguranță în rândul salariaților, fiind supuși unui stres continuu care se reflectă în activitatea zilnică“, se arată în adresa semnată de Adrian Marciuc. Vicepreşedintele Federaţiei Univers atrage atenția că în rândul minierilor și energeticienilor este fierbere mare de aceea șefii CEO trebuie să spună care este în acest moment situația reală a companiei. În plus le cere să vină și cu soluții la rezolvarea problemelor companiei. “Au contracte de mandat, trebuie să gândească soluții pentru CEO, dacă nu să vină alții să gândească. Trebuia să ne autosesizăm, pentru că văd că e o tăcere suspectă la CE Oltenia. Toată lumea fierbe. Este o fierbere care nu e bună pentru salariați”, a mai declarat vicepreședintele Federației Univers. Adrian Marciuc spune că după ce șefii CEO vor prezenta situația financiară reală a companiei sindicatele vor merge la Ministerul Energiei și la guvern pentru a afla dacă guvernații vor sau nu să mai sprijine compania minieră.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.