Marciuc nu mai are mandat să semneze viitorul CCM din CEO! Penița a trecut în mâna lui Buzea


Federația Univers prin președintele Nicolae Buzea a informat miercuri, în scris, Complexul Energetic Oltenia, că viitorul Contract Colectiv de Muncă din companie va fi semnat de acesta, personal. Buzea a arătat prin acest gest că nu mai are încredere în prim-vicepreședintele său de la Gorj, Adrian Marciuc, fost președinte al Comisiei de Negociere a CCM. Viitorul președinte al acestei structuri va fi ales, probabil, vineri, la a doua întrunire a comisiei.

Comisia de Negociere a CCM, întrunită vineri în a doua ședință, va avea loc la Rovinari. În acest cadru urmează să fie bătuți în cuie membrii acestui organism, existând dispute între lideri pe această temă, și, probabil, se va stabili și președintele acesteia. La fosta comisie, președinte a fost Adrian Marciuc, dar adresa trimisă miercuri de președintele Federației Univers către Complexul Energetic Oltenia, va diminua șansele liderului de Mătăsari să mai dețină un mandat în această funcție. Marciuc deși face parte din comisie, nu mai are dreptul de a semna viitorul CCM, acest drept revenind liderului Federației Univers, Buzea.

Măsură surpriză

Se pare că, cel din urmă ar fi fost informat de ilegalitățile din Univers, de plecarea masivă a sindicaliștilor CEO din federație precum și de falsurile din înscrisuri, făcute publice în ultimele zile. Nu este exclus ca Buzea să vină să participe și la negocieri, deoarece la semnarea contractului va fi sigur.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. Ce-ai facut mă nene???….te-a pus bunoaica cu botul pe labe….D.N.A….e urmatorul pas! îți tremură scaunul nene marciuc,o sa faci sindicat la puscarie!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.