Mărire de salarii în CEO. Află care sunt angajaţii vizaţi!

ceo

În ultimul an, sindicatele din CE Oltenia au solicitat administraţiei companiei diverse majorări ale veniturilor şi mai ales egalizarea salariilor celor cu aceeaşi fişă de post. Până acum, negocierile nu au condus la o decizie.

Sindicatele spun că în două săptămâni problema ar putea fi rezolvată. Directorul general al CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a declarat că angajaţii care vor beneficia de majorarea salariului sunt cei care muncesc mai mult. „Putem numi armonizare salarială… Vor primi bani în plus angajaţii care după cele două mii de disponibilizări din companie, au primit sarcini în plus. După disponibilizări, parte dintre cei care au rămas în Complex au preluat unele activităţi ale celor care au plecat”, a spus acesta.

loading...
Loading...

Citește și

Lumină, doar de la lumânare! După ce i s-a furat cablul de curent, un localnic sărac din Berlești a ajuns să fie tot el cercetat de poliție!

Un echipaj de poliție din Berlești s-a prezentat, săpămâna trecută, la locuința unui cetățean cu …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: