Marș antidrog, la Târgu Jiu

IMG_7423

Zeci de elevi ai Colegiului Tehnic Nr. 2 din Târgu Jiu au luat parte marți al marșul antidrog organizat de către Asociația Alianța Internațională Antidrog, în parteneriat cu Prefectura Județului Gorj, Consiliul Județean Gorj, Agenția Națională Antidrog, Direcția de Sănătate Publică Gorj, Inspectoratul Județean de Poliție Gorj și Inspectoratul de Jandarmi Gorj.

IMG_7428

Elevii Colegiului Tehnic Nr. 2, împreună cu organizatorii marșului, au pornit din curtea instituției de învățământ și au parcurs tot traseul până în fața Prefecturii purtând bannere și pancarte cu mesaje antidrog. ,,Peste două zile se sărbătorește Ziua Internațională Antitutun, iar acest marș a fost organizat cu intenția de a atrage atenția tinerilor și persoanelor din Târgu Jiu și din județul Gorj să nu consume tutun sau droguri. Vom planta și un arbore ca simbol al vieții”, a spus Constantin Tilea, reprezentant al Asociației Alianța Internațională Antidrog.

Întâmpinați de autoritățile locale

Marșul antidrog s-a încheiat în Piața Prefecturii, acolo unde participanții au fost întâmpinați de către reprezentanții autorităților locale. ,,Nu putem decât să salutăm această inițiativă și să apreciem ceea ce faceți! După cum este bine cunoscut, consumul de droguri a început să ia amploare în România. Toate studiile arată că cei mai vulnerabili față de consumul de droguri. Ceea ce faceți dumneavoastră este foarte important!”, a spus Sorin Arjoca, subprefect de Gorj.

Loading...

Citește și

Distribuție Oltenia – acțiuni pentru prevenirea și combaterea fenomenului de racordare ilegală la rețeaua de distribuție a energiei electrice

Distribuție Oltenia a organizat un număr de 4819 acțiuni pentru prevenirea și combaterea fenomenului de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.