Mărturia incredibilă a tinerei motrence HĂRȚUITE SEXUAL de un avocat: „Îi voi face PUBLIC NUMELE și voi sesiza POLIȚIA!”


Andreea Gabriela, motreanca de 21 de ani, hărțuită de un avocat, realizator de emisiune la o televiziune din București a ținut să facă unele precizări, pe contul său de pe Facebook, în legătură cu apariția sa în emisiunea ”Acces Direct”, unde a detaliat episoadele în care a fost agresată sexual.
Tânăra studentă spune că a rămas marcată după experiența neplăcută pe care a avut-o și își dorește să se afle cu ce se ocupă avocatul-jurnalist, așa că va depune plângere la poliție și va face publice mesajele pe care i le-a trimis amorezul, o înregistrare, dar și numele acestuia.

Andreea promite detalii picante, în curând

Tânăra din Motru, studentă la jurnalism, care a povestit, la Antena1, cum a fost hărțuită sexual de un avocat, care realizează o emisiune de profil la o televiziune, este intrigată de faptul că a fost înțeleasă greșit, așa că a dorit să facă unele precizări pe marginea subiectului, într-o postare intitulată ”Adevărul gol-goluț”.

”Știu că povestea spusă de mine a stârnit multe reacții. Este normal. Nu pot fi pe placul tuturor, părerile sunt împărțite, iar oamenii diferă de la unul la altul. Însă ce mă intriga cel mai tare este faptul că unii oameni nu reușesc să înțeleagă esența acestui subiect. Îl voi detalia din nou zilele următoare, cu toate amănuntele necesare, însă inițial vreau să fac niște precizări ca să fie clar pentru toată lumea: Nu am primit niciun ban pentru faptul că am apărut în emisiune. Am făcut acest subiect public din mai multe considerente. Și anume: această poveste m-a marcat. Poate din exterior pare doar un subiect, însă oricine ar fi fost în locul meu ar fi înțeles mai bine. Nu este normal ce se întâmplă. Nu sunt nici prima și nici ultima persoană care a trecut prin așa ceva și trebuie tras un semnal de alarmă’’, a scris motreanca.
Andreea Gabriela afirmă că tot ce a declarat public este adevărat și va demonstra acest lucru în scurt timp, după ce va detalia polițiștilor amănuntele episodului traumatizant a cărui protagonistă a fost, iar mai apoi va devoala numele avocatului-jurnalist și conversațiile pe care le-a avut cu acesta.
”Tot ce îmi doresc este ca oamenii să afle cu ce anume se ocupă acest domn jurnalist. Voi depune plângere la poliție, iar ulterior voi face publice atât dovezile (mesajele, de la primul până la ultimul), înregistrarea, dar și numele dumnealui. Deoarece adevărul este la mine. Nu mi-aș fi permis să apar cu acest subiect dacă exista 1% informație care să fie neadevărată sau în defavoarea mea”, mai spune Andreea.

Trebuie amintit…

…că studenta a fost selectată la un concurs la care a participat pentru ocuparea unui post de prezentator de știri la o televiziune din Capitală, numai că, realizatorul emisiunii cu profil juridic, în cadrul căreia era inserat buletinul de știri, a făcut o pasiune pentru tânăra gorjeancă și, în timp ce etapele selecției erau în plină desfășurare, bărbatul de 45 de ani a început să-i facă avansuri cu o accentuată tentă sexuală și în doar câteva zile, în care au avut loc două-trei întâlniri între cei doi, acesta a agresat-o.
”A vrut să-mi dea cămașa jos, să mă sărute, s-a așezat lângă mine să mă sărute pe genunchi, să mă sărute pe buze, a tras de mine. Nu a vrut să mă lase să plec, a tras draperiile, ușa nu a închis-o. Nici nu puteam să țip pentru că eram singuri în firmă și nu ne-ar fi auzit nimeni. Mi-a luat mâna ca să mi-o pună în zona lui intimă”, a mai susținut Andreea în emisiunea amintită.
Acum tânăra a scris că nu a făcut aceste mărturisiri în emisiunea televizată cu scopul de a fi angajată la televiziunea centrală, așa cum au susținut o parte din contestatarii săi pe Facebook. ”Legat de angajări? Nu pentru asta am apărut în emisiune. Nu se pune problema. Nu este cazul. Am educația, inteligența și cunoștințele necesare în domeniu pentru a mă angaja. Dovada constă în stagiile de practică efectuate de mine la diverse televiziuni”, a ținut să precizeze Andreea.

Citește și:

STUDENTĂ din Motru, HĂRȚUITĂ de un AVOCAT: „Mi-a luat mâna ca să mi-o pună în zona lui intimă. A vrut să-mi dea cămașa jos”

loading...
Loading...

Citește și

DRAMA MICUȚEI SORINA, fetița de numai 8 ani, luată de la familia care a crescut-o și dată spre adopție în SUA, a scos în stradă peste 300 de persoane! Autoritățile statului, IMPASIBILE!

Peste 300 de persoane au protestat, duminică, la Baia de Aramă, empatizând cu familia Șărămăt, …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: