Mașina juristului Obștei Peștișani, incendiată la Bâlta! Șoferul a pus foc la miriște dar și-a făcut scrum mașina și s-a ars la picior


Iliuță Petre, juristul Obșei Peștișani, a avut o zi de marți cu trei ceasuri rele. Omul, cu vârsta de 65 de ani, a decis însă să nu țină cont de superstiții și să pună foc la o miriște avută pe raza localității Bâlta. Deși nu era pic de vânt, o rafală a apărut ca din senin extinzând focul spre autoturismul său, parcat în apropiere. Proprietarul s-a trezit cu mașina înconjurată de flăcări, și, deși a încercat să stingă focul, s-a ars și la un picior. Miriștea i-a rămas astfel necurățată, mașina distrusă și el cu pagubă serioasă (în autoturism rămânându-i toate acte și chiar bani) dar și cu o arsură de toată frumusețea.

Ghinion mare pe capul juristului Obștei Peștișani, marți, 16 octombrie. Asta pentru că omul, gospodar din fire, a dat foc la o miriște avută pe raza comunei Runcu, fără să fie precaut și să parcheze autoturismul, cumpărat la mâna a doua cu doar un an în urmă, departe de focul pus cu mâna lui.
Dintr-o dată, ca un făcut, miriștea a fost trezită de o pală de vânt care a extins focul ce nu dădea semne de răzvrătire. Proprietarul terenului a încercat să se lupte cu flăcările, mai ales când acestea i-au înconjurat mașina, dar efortul a fost în zadar. Iliuță Petre era îngrijorat că în mașină avea toate actele de identitate, atât ale sale cât și ale mașinii, cât și portofelul cu bani. Chiar a riscat să se apropie de autoturismul care luase foc, dar o arsură la picior l-a făcut să se lase păgubaș. A asistat neputincios la transformarea mașinii lui, în perfectă stare de funcționare, într-un morman de fier.
Colegii de muncă de la obște ai juristului au fost solidari cu acesta și spun că îl vor ajuta cu o sumă de bani, mai ales că omul trebuie să se pregătească de o pomană pentru soția sa care a decedat cu ceva timp în urmă.

loading...
Loading...

Citește și

LIDER din CEO: Este o CAMPANIE DE DENIGRARE la adresa noastră

Vicepreşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie, Constantin Mitrescu, acuză că unii şmecheri care vor să ajungă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.