Mașina juristului Obștei Peștișani, incendiată la Bâlta! Șoferul a pus foc la miriște dar și-a făcut scrum mașina și s-a ars la picior


Iliuță Petre, juristul Obșei Peștișani, a avut o zi de marți cu trei ceasuri rele. Omul, cu vârsta de 65 de ani, a decis însă să nu țină cont de superstiții și să pună foc la o miriște avută pe raza localității Bâlta. Deși nu era pic de vânt, o rafală a apărut ca din senin extinzând focul spre autoturismul său, parcat în apropiere. Proprietarul s-a trezit cu mașina înconjurată de flăcări, și, deși a încercat să stingă focul, s-a ars și la un picior. Miriștea i-a rămas astfel necurățată, mașina distrusă și el cu pagubă serioasă (în autoturism rămânându-i toate acte și chiar bani) dar și cu o arsură de toată frumusețea.

Ghinion mare pe capul juristului Obștei Peștișani, marți, 16 octombrie. Asta pentru că omul, gospodar din fire, a dat foc la o miriște avută pe raza comunei Runcu, fără să fie precaut și să parcheze autoturismul, cumpărat la mâna a doua cu doar un an în urmă, departe de focul pus cu mâna lui.
Dintr-o dată, ca un făcut, miriștea a fost trezită de o pală de vânt care a extins focul ce nu dădea semne de răzvrătire. Proprietarul terenului a încercat să se lupte cu flăcările, mai ales când acestea i-au înconjurat mașina, dar efortul a fost în zadar. Iliuță Petre era îngrijorat că în mașină avea toate actele de identitate, atât ale sale cât și ale mașinii, cât și portofelul cu bani. Chiar a riscat să se apropie de autoturismul care luase foc, dar o arsură la picior l-a făcut să se lase păgubaș. A asistat neputincios la transformarea mașinii lui, în perfectă stare de funcționare, într-un morman de fier.
Colegii de muncă de la obște ai juristului au fost solidari cu acesta și spun că îl vor ajuta cu o sumă de bani, mai ales că omul trebuie să se pregătească de o pomană pentru soția sa care a decedat cu ceva timp în urmă.

loading...
Loading...

Citește și

Un profesor de sport a luat banii de navetă pentru că este părintele șoferului deputatului Vîlceanu! Alți 30 așteaptă strângând din dinți de peste un an

Profesorul Răduțoiu de la Generală nr.1 Motru este singurul profesor din municipiu care a obținut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.