Masturbarea reciprocă: o activitate extrem de incitantă şi excitantă pentru ambii parteneri

Dacă iubitul tău se masturbează, acest lucru nu ar trebui să te deranjeze atâta timp cât nu vă afectează viaţa sexuală, adică atâta timp cât nu înlocuieşte sexul cu tine şi plăcerea intimă alături de tine.

Cei mai mulţi psihologi şi sexologi consideră că, cu cât partenerii se gândesc mai mult la faptul că unul dintre ei sau amândoi se masturbează, cu atât mai repede se vor simţi deranjaţi de această idee. Soluţia este să conştientizeze că masturbarea reprezintă o activitate normală atâta timp cât nu se exagerează.

Dacă în cuplu cei doi îşi exprimă fără reţineri dorinţele şi nevoile, acceptând că masturbarea este o practică în regulă, acest aspect nu ar trebui să constituie o problemă pentru relaţia soţ-soţie.

Într-un cuplu heterosexual, masturbarea poate fi un preludiu sau o practică sexuală în doi absolut normală. În plus, masturbarea poate fi o activitate care o face pe femeie să ajungă cel mai repede la orgasm.

Prin masturbare în faţa iubitei sale, un bărbat îşi dezvăluie latura cea mai ascunsă şi oferă o dovadă de încredere. Concluzia este una singură: masturbarea reciprocă poate fi o activitate extrem de incitantă şi excitantă pentru ambii parteneri.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: