Mausoleul restaurat al Ecaterinei Teodoroiu a fost dezvelit în această seară! FOTO

Astăzi se împlinesc 125 de ani de a nașterea Ecaterinei Teodoroiu! În acestă seară în Piața Prefecturii din Târgu Jiu a fost dezvelit Mausoleul Ecaterinei Teodoroiu, restaurat. Aici se află osemintele eroinei de pe Jiu care a luptat cot la cot cu bărbații în bătăliile purtate pentru apărarea patriei în Primul Război Mondial. Ecaterina Teodoroiu a murit la sfârșitul bătăliei de la Mărășești, luptând în fruntea unui pluton de infanterie al Armatei Române.

Restaurarea Mausoleului Ecaterinei Teodoroiu a costat 700.000 de lei.

loading...
Loading...

Citește și

Numărul de locuri de muncă neocupate a fost în al doilea trimestru de 55.000, cu 3.200 mai mic decât în trimestrul anterior

Numărul mediu anual de locuri de muncă vacante din economie, un indicator al deficitului de …

Un comentariu

  1. Ba da v-au facut alesii la portofel… ce dracu au facut de 700 de mii de lei? au pus aur pe el?… vai mama noastra…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: