duminică , 21 octombrie 2018 - 11:37

Medic, arestat la domiciliu pentru șpagă

Lecție de viață pentru un medic din Brașov. Acesta a fost reținut apoi arestat la domiciliu, ieri seară, după ce a fost prins în flagrant în timp ce lua șpagă de la un pacinet.

Vorbim despre medicul ortoped Marius Stoica de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Braşov. Potrivit news.ro, acesta a fost reţinut, miercuri noapte, după ce a fost prins în flagrant când primea 800 de lei mită de la un pacient.

Ulterior, procurorii de la Parchetul Tribunalului Braşov, împreună cu procurori de la DNA Covasna şi poliţişti de la Poliţia Transporturi Braşov, au făcut mai multe percheziţii atât la SJU Braşov, cât şi la locuinţele doctorului din Braşov, Săcele şi Budila, scrie www.click.ro

”Ca urmare a pretinderii implicite din 18 iulie faţă de un pacient, inculpatul Stoica Marius-Ioan a primit suma de 800 de lei de la o persoană, în legătură cu îndeplinirea îndatoririlor sale de serviciu de medic ortoped la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, relativ la tratamentul efectuat pacientului sus-menţionat“, se arată în propunerea de arestare preventivă a medicului formulată de procurori.

Deși, aceștia au cerut arestarea preventivă a doctorului, judecătorii au decis ca medicul Marius Stoica să fie plasat în arest la domiciliu.

Trei ortopezi brașoveni prinși de procurori în flagrant

Acesta este al treilea ortoped al spitalului brașovean acuzat de luare cu mită în ultimul an.

Astfel, în 11 februarie, la cabinetul medicului Dumitru Petrescu, şi el ortoped la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, au fost făcute percheziţii, iar în urma descinderilor, Petrescu a fost reţinut pentru luare de mită, însă nu a fost încă trimis în judecată.

loading...
Loading...

Citește și

Organizatorii schimbă locația de desfășurare a Festivalului Răciturilor din Peștișani

Festivalul Răciturilor nu se va mai desfășura în curtea Liceului Tehnologic „Constantin Brancuși” din comuna Peștișani …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.