sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 4:40

Medicul Vlad, invitat la AUDIERI în comisia de sănătate din cadrul CJ


Cosmin Popescu a anunțat că, joi, înaintea ședinței Consiliului Județean, doctorița va avea ocazia să-și spună punctul de vedere în fața consilierilor județeni care fac parte din comisia de sănătate.

Elena Vlad va trebui să dea explicații după ce a refuzat să consulte o pacientă în vârstă de 63 de ani, menţionând în fișa femeii, că este „lipsă de personal mediu sanitar, cât și lipsă salarizare corespunzătoare a personalului”. În acest caz IPJ Gorj a deschis o anchetă după ce bătrâna a decedat. Președintele Consiliului Județean spune că este așteptat să vină la spitalul județean și Corpul de Control al Ministrului Sănătății pentru a cerceta cazul. “ Aşteptăm Corpul de Control. Nu a venit până acum, pentru că au avut alte cazuri în alte spitale judeţene din ţară. Joi, înainte de şedinţa de Consiliu Judeţean, o invităm pe doamna doctor să-şi prezinte un punct de vedere în Comisia de Sănătate formată la nivelul Consiliul Judeţean Gorj, din care vor face parte consilieri judeţeni din partea tuturor partidelor. Dacă este necesar, după aceea, comisia va face un raport care va fi prezentat în plenul Consiliului Judeţean. Este un caz atipic, nu există legislaţie, dar ca să nu fie nicio suspiciune, cred că cei din comisia de sănătate au acest atribut să discute cu dumneaei să-şi prezinte un punct de vedere. Ministrul Sănătăţii a declarat că a semnat ordinul prin care a desemnat Comisia de Control, dar au intervenit câteva cazuri în ţară. Din moment ce a semnat ordinul, va fi prezent şi la Târgu-Jiu. Vă voi transmite din timp momentul în care vor fi prezenţi şi la noi, la Târgu-Jiu”, a declarat Cosmin Popescu.

Ce spune despre SCHIMBAREA lui Capotă

Întrebat dacă, după toate scandalurile de la spitalul județean, Gigel Capotă va mai fi păstrat în funcția de manager, Cosmin Popescu a răspuns că da. Președintele Consiliului Județean Gorj a declarat că directorul SJU a respectat până acum indicatorii din contractul de management.“Avem un contract de management în care sunt trecuţi anumiţi indicatori. Deocamdată, au fost respectaţi. În aceste condiţii, nu putem înceta acest contract”, a conchis şeful judeţului.

loading...
Loading...

Citește și

Președintele CJ Gorj: „ZERO este cifra proiectelor personale realizate de domnul Romanescu”

Cosmin Popescu iese la atac și spune că primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu nu …

2 comentarii

  1. Normal ca nu poti sa dispui încetarea contractului cu Capota, prietenii stiu de ce

  2. Speram ca o televiziune locala libera sa inregistreze aceasta audiera sa dea pe post neajunsurile din spital si lipsa de personal calificat.Atat Tataru cat si Capota au adus prin transfer si angajari smenuite tot felul de panarame paralele cu actul medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.