sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 10:10

Medinţu: Activişti politici din satele învecinate pun umărul la protestele minerilor

aurel-medintu-

Directorul Diviziei Energie din cadrul Complexului Energetic Oltenia  a reacţionat după cel de-al treilea miting de protest al minerilor şi energeticienilor organizat, joi, în Piaţa Prefecturii.

Petru a treia săptămână la rând, liderii Federaţiei Naţionale Mine Energie şi cei ai Federaţiei Univers şi-au scos în stradă membrii de sindicat pentru a protesta împotriva măsurilor de reducere a veniturilor pentru anul 2015,  propuse de administraţia companiei de la Târgu-Jiu. Directorul Diviziei Energie a precizat că-i pare rău să vadă salariaţii protestând în faţa sediului secundar al CEO. Aurel Medinţu consideră, însă, că mitingurile FNME şi Univers sunt politice. Presa locală a relatat, săptămâna trecută, că doi liberali ar fi adus cu autocarele oameni în Piaţa Prefecturii pentru a protesta; este vorba despre liderul PNL Bâlteni, Alexandru Braia şi şeful organizaţiei de tineret al PDL Fărcăşeşti, Marius Bălu. „Nouă ne pare rău să vedem cum salariaţii se manifestă în acest mod şi îşi arată nemulţumirea, dar noi răspundem de toţii angajaţii, încearcăm să păstrăm unitatea companiei. Se vede de la o poştă că unii lideri de sindicat transformă totul într-o activitate politică. Aceşti oameni, care se erijează în conducătorii celor din piaţă, n-au analizat propunerile făcute de noi. Nu ne vom opune protestelor, care sunt generate de câţiva lideri şi de activişti politici din câteva sate învecinate. Noi, acum, ştim că nu mai avem contract colectiv de muncă şi că o să apară o strategie despre cum vom lucra în perioada următoare”, a declarat Aurel Medinţu.

Liderii PNL neagă implicarea în protestele minerilor

Şefii organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal au venit cu o reacţie după ce au fost acuzaţi că membrii lor au dus cu autocarele oameni la mitingul de joi al salariaţilor CEO. „Partidul Naţional Liberal nu este implicat cu nimic în protestele minerilor de la Târgu-Jiu. Dacă la proteste au fost membri angajaţi în cadrul CEO, nu înseamnă că implică partidul”, a declarat vicepreşedintele fostului PDL Gorj, Denisa Şuţă.

loading...
Loading...

Citește și

ACUZAȚII după alegerile din FNME: Roșca a fost LUCRAT. A fost o FĂCĂTURĂ

Liderul Sindicatului Lignitul Oltenia susține că la conferința de alegeri de marți a Federației Naționale …

2 comentarii

  1. Bai mumie, daca inca nu ai inteles ca soarta activitatii miniere influenteaza major intraga comunitate , citeste declratiile sefilor tai costreie si glicemie despre copiii minierilor care sustin echipele sportive din Gorj. La dat banii catre ciuma rosie sa vina toti inclusiv copii iobagilor pe mosia lui ciurdel, dar la sustinerea parintilor si a rudelor si a prietenilor nu au ce cauta acesti ”paraziti” care trebuie doar sa aplaude ciuma rosie.

  2. Demasca-i , Auras! Infireaza-i proletar! La curatat benzi, in subordinea ta, mama lor de reactionari! Bai, Joian sau Bujor sau Greucean, cum le zicea mamaie unor necuvantatoare, echivalenti cu tine in gandire abstracta! Tu ai vreun moment impresia ca noi, contemporanii tai, am fost convinsi ca ai fost selectat pentru competenta? Chiar esti vitel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: