Medințu, despre sindicatele FNME: Dau semne că ne vom înţelege!

aurel-medintiu04

Administrația Complexului Oltenia nu renunță la propunerile de reducere a veniturilor angajaților cu 2,7 % și la disponibilizarea a 3000 de salariați cu plăți compensatorii a salariaților care se apropie de vârsta de pensionare.

Sindicatele din minerit și energie au renunțat la organizarea mitingurilor din Piața Prefecturii. Mare parte dintre liderii de sindicat au declarat că vor semna contractul colectiv de muncă, dacă șefii CEO vor menține aceleași drepturi ca în 2014. Directorul Divizei Energie, Aurel Medințu, spune că decizia opririi protestelor este una înțeleaptă. Administrația nu are de gând, însă, să renunțe la propunerile de reducere a veniturilor cu aproape 3%, față de anul trecut. “Decizia opririi mitingurilor a fost una înțeleaptă. Sper să-i țină Dumnezeu pe calea asta. Sperăm că acesta este un semn că putem ajunge la o înțelegere pentru semnarea contractului colectiv de muncă. Noi suntem dispuși la negocieri. Cu niște oameni raționali sunt convins că ne putem înțelege. Nu renunțăm la propunerile de reducere a veniturilor angajaților cu 2,7 %, acestea sunt nesemnificative ”, a declarat Aurel Medințu.

Loading...

Citește și

„Sinecuristul sadea” Chepeneag îi dă replica lui Dan Vâlceanu

,,Minciună, bătaie de joc și dezinformare” așa își intitulează social-democratul Valentin Chepeneag demersul său public …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.