duminică , 23 februarie 2020 - 16:38

Medințu îl lămurește pe Popeangă în privința reorganizării TESA din CEO

aurel-medinti

Directorul Diviziei Energie din cadul Complexului Energetic Oltenia a reacționat după ce deputatul de pe Colegiul numărul 5 a declarat, în presa locală, că i s-au plans circa 25 de angajați ai Complexului Energetic Oltenia de faptul că din economiști vor ajunge muncitori necalificați.

„M-a surprins trecerea de pe funcţia de economist pe cea de muncitor necalificat. Nu mi se pare normal acest lucru. Bănuiesc că oamenii îşi vor face în continuare meseria de economişti, iar pe statul de funcţii vor figura ca muncitori necalificaţi”, aceasta a fost declarația dintr-un cotidian local a deputatului PSD, Vasile Popeangă. Aurel Medințu consideră că parlamentarul a vorbit în necunoștință de cauză. Directorul Diviziei Energie din cadrul Complexului Energetic Oltenia i-a transmis deputatului că economiștii ce vor fi trimiși în producție nu vor fi trecuți pe statul de plată muncitori necalificați. „Vor fi trimişi în producţie muncitorii care în perioada 2009-2011 au devenit economiști sau angajaţii care s-au dovedit a fi economiști slabi. Domnul Popeangă a vorbit fără să cunoască în amănunt aceste aspect. Este imposibil ca un angajat al companiei să lucreze ca economist şi să fie trecut pe stat drept muncitor necalificat. Este exclus așa ceva. Nimeni nu ar fi de acord cu acest lucru. Direcția Economică va funcţiona doar la Târgu-Jiu. În unități vor rămâne doar compartimente mici de contabilitate primară și patrimoniu”, a precizat Aurel Medințu.
Loading...

Citește și

PSD nu se poate decide, între „Cipriano Ronaldo” și „Adriano Neymar”, pe cine sacrifică în confruntarea cu „Messi” Romanescu! Gabriel Coica, candidatul ProRomânia la Primăria Tg-Jiu!

Pro România filiala Gorj a stabilit, joi, candidatul care va intra în cursa electorală pentru …

Un comentariu

  1. Mai lasa-ti declaratiile si puneti osul la treaba ,domnule director. Sa-ti pui intrebarea daca esti dumneata eficient in cadrul CEO ,cite pachete de energie a-ti vindut pe anul 2014? Va ocupati numai de magarii si de fotbal ,mai lasa-ti dracu in pace clubul Pandurii ,nu mai cotizatii bani acolo si nu ne mai intereseaza pe nimeni de ei . S-au va este frica de represalile politice ,va spulbera Calinoiu. A-ti cumparat nu stiu cite alcoolteste ,ce faceti cu ele ? In cariere sau in termocentrale nu am auzit de niciun control mare pe aceasta linie .Se bea la greu incepind cu tot personalul TESA ,dar se tace si maine vin in productie o multime de betivani .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.