duminică , 23 februarie 2020 - 16:50

Medințu: Înţeleg că Mocioi pregăteşte nişte soluţii pentru CEO. Are soluţii lichide, dă cu aghiasmă?

aurel-medintiu04

Șeful Diviziei Energie a reacționat după ce deputatul PDL Niculina Mocioi a remis un comunicat de presă în care a precizat că CEO este pe pierdere.

calinoiu-teodorescu-mineri-mina

Prim-vicepreședintele organizației județene a Partidului Democrat Liberal a intrat în gura președintelui Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, dar și a directorului Divizie Energie din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Motivul? Niculina Mocioi a făcut un apel la autoritățile locale și la reprezentanții guvernului în teritoriu pentru a preveni falimentul Complexului Energetic Oltenia. Deputatul din colegiul numărul cinci a prezentat și câteva cifre conform cărora CEO ar înregistra pierderi de sute de milioane de lei vechi. În comunicatul de presă, Mocioi s-a legat și de o declarație făcuta de președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, care a spus că CEO nu este pe pierdere. Parlamentara a catalogat afirmația șefului județului ca fiind una cretină. Ion Călinoiu i-a dat o replică pe măsură: „Mocioi este un politruc, a lucrat la un trust de presă finanţat de CEO pe care l-au pus pe butuci. Sunt acuzaţiile neelegante ale unei femei deputat. În acest moment, Complexul Energetic  Oltenia nu este pe pierdere. Datele, interpretate de Niculina Mocioi, sunt din luna iunie şi rezultă din faptul că CEO a trebuit să se aprovizioneze cu certificatele de CO2 şi a făcut-o la preţuri foarte bune. Complexul Oltenia a fost în pericol de faliment pe vremea când doamna Mocioi lucra la acest trust de televiziune. Acum, cu Victor Ponta premier, compania și cele 19.000 de locuri de muncă au fost salvate”, a declarat președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu.

Medințu: Doamna Mocioi își dă cu părerea precum un chibiț la fotbal

Și directorul Diviziei Energie din cadrul Complexului Energetic Oltenia a venit cu o reacție după comunicatul de presă al deputatei Niculina Mocioi. „Nu știu ce meserie are doamna Niculina Mocioi și ce expertiză are pentru a analiza situația economică a Complexului Energetic Oltenia. Înţeleg că pregăteşte nişte soluţii pentru CEO. Are soluţii lichide, dă cu aghiasmă? Sunt discuţii ca să ne aflăm în treabă! Doamna Mocioi își dă cu părerea precum un chibiț la fotbal. Dacă guvernul nu opreşte managementul dezastruos de la CEO, înseamnă că n-a ajuns la aceeaşi concluzie ca specialista Mocioi”, a declarat Aurel Medințu.

Loading...

Citește și

LIDERUL PSD Gorj, FOC și PARĂ pe guvernul Orban. Ce l-a REVOLTAT

Mihai Weber îi acuză pe liberali că, de 4 luni de când sunt la guvernare, …

2 comentarii

  1. Medintu pare fosila sau mumie ? De asta ii e frica de aghiasma?

  2. Doar pare , da’ nu e ! Medintu , de fapt e moroi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.