duminică , 8 decembrie 2019 - 15:19

Medinţu: Lumea se raliază unor aventurieri, care se bat pentru interesele lor

aurel-medinti

Directorul Diviziei Energie din cadrul Complexului Energetic Oltenia acuză că liderii sindicali care vin la negocierile cu administraţia nu prezintă nicio soluție alternativă pentru companie.

Membru în Directoratul Complexului Energetic Oltenia, Aurel Medințu a comentat pe marginea protestelor organizate de liderii sindicali din minerit și energie, în Piața Prefecturii. Directorul Diviziei Energie consideră că unii sindicaliști îi manipulează pe mineri și energeticieni, profitând de nemulțumirile lor pentru apărarea intereselor personale. „S-a văzut şi prin lozincile folosite la pichetările organizate de FNME în Piaţa Prefecturii, că interesul este altul. Îmi pare rău că lumea se raliază unor aventurieri care se bat pentru interesele lor, gândindu-se că, dacă pleacă Ciurel, o să vină alţii care să le redea privilegiile. Liderii sindicali care vin la negocierile Contractului Colectiv de Muncă nu prezintă nicio soluție pentru companie. Spun doar că nu sunt de acord cu diminuarea veniturilor salariaţilor. Liderii dau senzaţia că înţeleg problemele Complexului, dar n-au curajul să spună, de teamă că nu vor mai fi aleşi la sindicate”, a declarat Aurel Medințu.

Soarta CEO, în pericol, dacă protestele vor continua

Directorul Diviziei Energie avertizează că viața Complexului Energetic Oltenia va fi întreruptă, dacă liderii de sindicat și oamenii nu vor înțelege că trebuie luate anumite măsuri de eficientizare a companiei. „În Polonia, se produc 56 de milioane de tone de cărbune pe an, într-o companie integrată cu șapte-opt mii de oameni. Noi producem douăzeci milioane de tone cu treisprezece mii de oameni. Dacă oamenii se raliază la mesajul liderilor sindicali, viaţa întregii companii va fi întreruptă”, a precizat Aurel Medinţu.

loading...
Loading...

Citește și

MAJORITATEA PSD, pusă ÎN PERICOL la CJ Gorj? Ce DECIZIE au luat consilieriii PSRo

Liderul Partidului Social Românesc, David Groșanu, este deschis la discuții privind realizarea unei noi majorități …

3 comentarii

  1. Fosila n’ar trebui sa fie in cripta ?

  2. Tutancamoane, tu ce draq mai cauti prin minerit? Ai luat ordonanta, plati pe doi ani, si-acum vii sa ne dai lectii de moralitate dupa ce ti-ai angajat si ultima progenitura prin complex?! Nu ti-e rusine hoitule ambulant sa iesi si sa comentezi? Dispari, vorba @gorjanului de mai sus, mars in cripta!

  3. miner de cariera

    fosila crezi ca daca iesi la pensie o sa scapi de furia oamenilor?gandeste te ca il ai pe redusul de fiu tu si o sa plece la braila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: