sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 10:15

Medințu, mesaj către sindicate: Dacă nu acceptă reducerea cheltuielilor, CEO va intra în insolvență

aurel-medintiu

Directoratul Complexului Oltenia a prezentat, miercuri, liderilor sindicali din minerit și energie bugetul de venituri și cheltuieli ai companiei pe 2015.

Directorul Diviziei Energie din cadrul Complexului Energetic Oltenia a declarat că angajaților companiei li se vor reduce facilitățile extra salariale. Printre acestea se află transportul angajaților CEO, dar și prima de vacanță. „Transportul va fi gratuit doar pe o distanţă de 30 de kilometri. Prima de vacanță nu va mai fi acordată, noi am propus voucherele de vacanță în valoare de 1050 de lei. Dacă liderii de sindicat din minerit și energie nu vor accepta reducerea unor venituri și facilități, Complexul Oltenia riscă să intre în insolvență. În următoarea perioadă, 2000 de oameni vor fi disponibilizați din CEO. Circa 1000 vor părăsi compania prin externalizarea Carierei Berbești. Câteva sute de oameni aflați în prag de pensionare vor pleca acasă cu plăti compensatorii”, a declarat Aurel Medințu.

Pisc Scrădeanu: Diminuarea cheltuielilor cu munca vie nu este o veste bună

Liderilor de sindicat nu le-au picat deloc bine propunerile venite din partea administrației. “Diminuarea cheltuielilor cu munca vie nu este o veste bună. Trebuie să facem o analiză corectă asupra acestor intenții de reducere a numărului de personal. Insolvența nu va rezolva problemele CEO”, a declarat președintele Federației Energetica, Ion Pisc Scrădeanu.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

4 comentarii

  1. Paaaaa,nu muncitorii au adus CEO in insolventa ,ci voi D nilor cu salariile voastre nesimtite in situatie de criza ,
    Paritratea muncitor director cat este?ha?….
    Hai sa ne ajutam reciproc,ok?Eu 1000 roni si salariul maxim sa fie 4000 …..ar fi o solutie ?

  2. ati vrut C.E.O. il aveti, opera lui condescu si ponta, nu ai cum sa platesti 19000 de oameni cu o medie de 1000 mw pe zi. cu termoficarea olgutei, cu centrala de la braila oprita. era logic ca se va ajunge aici, la insolventa dupa asta sa vedeti restructurari in masa

  3. miner de cariera

    unde sunt banii?inainte de alegeri nu se pomenea cuvantul insolventa.meritati sa mergeti la brutarie.

  4. Cum drac’ pe vremea lui Mantog CEO mergea bine cu toate presupusele furturi de bani ale lui Condescu si PDL ei , cu toate salariiile mari si primele consistente iar acum de cand CEO este condusa de menajerul privat ( adica de KaKa ) Ciurel si PSD se indreapta spre faliment ? Intreb si eu nu dau cu parul ,,,,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: