sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 9:30

Medințu: Vom încerca să menţinem compania pe linia de plutire, cu toate şicanele care se fac

aurel-medintiu07

• „Mocioi habar nu are de minerit şi energie”

Directorul Diviziei Energie din cadrul Complexului Energetic Oltenia a reacționat după ce deputatul din colegiul numărul 5, Niculina Mocioi, a remis un comunicat de presă în care a solicitat demisia conducerii CEO.

Niculina Mocioi a simțit nevoia să transmită presei locale un document în care își exprimă nemulțumirea față de propunerile de reducere a unor venituri salariale ale minerilor și energeticienilor cu care administrația Complexului Oltenia a venit, săptămâna trecută, în fața liderilor sindicali care participă la negocierile pentru noul contract colectiv de muncă. Deputata a  acuzat conducerea CEO de incompetenţă şi de lipsă de viziune. Niculina Mocioi a criticat eliminarea sporului de carieră, a cotei de combustibil şi a mesei calde a minerilor. A solicitat conducerii CEO să prezinte economiile pe care le face prin aceste reduceri salariale.

Medințu: Oamenii aceștia care vorbesc habar nu au despre piața de energie și situația CEO

Directorul Diviziei Energie, Aurel Medințu, a taxat-o dur pe deputata Niculina Mocioi pentru criticile aduse conducerii Complexului Energetic Oltenia: “Între Niculina Mocioi și Laurențiu Ciurel este o diferență enormă în favoarea domnului director Ciurel. Nu știu ce viziune are doamna Mocioi. Oamenii aceștia care vorbesc habar nu au despre piața de energie și situația Complexului Energetic Oltenia. Noi vom încerca să menţinem compania pe linia de plutire, cu toate şicanele care se fac. A venit cineva din cei care au criticat administrația CEO cu soluții? Nu știu decât să spună că nu suntem în stare să vindem energie, că managementul este nu știu cum. Nu am încredere în competența doamnei Niculina. Dacă ar cunoaște care e situația pe piața de energie, probabil că nu ar mai fi așa indignată de propunerile cu care am venit.  Este o prostie acuzaţia doamnei Mocioi, legată de pesedizarea Complexului Oltenia. Solicitările sale legate de situația cu angajații CEO îmbolnăviți din cauza activității miniere este  o chestiune de doi lei. Bugetul de venituri şi cheltuieli prezentat este unul la care s-a lucrat foarte mult timp şi are o anumită predictibilitate. Dacă preţul certificatelor de CO2 va creşte la zece euro, energia pe cărbune va fi pusă sub semnul întrebării“, a declarat Aurel Medințu.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

4 comentarii

  1. un maistru la termo rov. a luat lichidare 2865 lei iar eu ca lacatus cu 22 ani vechime am luat lichidare 1254 , este corect dl. Ciurel, mai zice lumea ca termo luam bani cu caruta, vai mama noastra, la sefi sa le taiati sunt maistri meseriasi care isi merita banul dar majoritatea sefilor vai mama lor(mentionez ca am prins 5 „duble”)

  2. tuu´va´n gura…eu la o nenorocita de intoarcere iau 12 mil brut…si dau la lopata 1 vagon pe schimb…ra´ta´i dra-cu cu salarile voastre

  3. 12 mil. brut, ? de asta esti intoarcere,

  4. injuri ca un necioplit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: