Medserv Min, neatractivă pentru firmele de contabilitate și nici pentru postul de administrator!


Nicio firmă din Gorj care prestează servicii de audit financiar nu a fost interesată de un contract cu Medserv Min SA, societate cu un buget de peste un milion de euro, la care CE Oltenia deține 98,4% din pachetul de acțiuni. Nici postul de membru în Consiliul de Administrație al Medserv Min nu a fost ocupat, pentru că, de aproape doi ani, nici un candidat nu și-a depus dosarul pentru a fi selectat ca administrator, deși indemnizația anuală este de aproximativ 11.500 de lei.

La finele lunii trecute, Medserv Min SA a inițiat procedura de auditare financiară, în contextul în care peste trei săptămâni expiră mandatele a doi cenzori. Cinci firme din Gorj, care asigură servicii de audit financiar, au fost ofertate de Medserv Min, pe 16 iulie a.c., însă până la data stabilită, niciuna dintre acestea nu a fost interesată de o relație contractuală, pe acest segment, cu societatea care asigură servicii medicale minerilor și energeticienilor din CE Oltenia, așa că procedura a fost reluată.
Trebuie spus că, la începutul lunii iunie a acestui an, a fost aprobat Bugetul de Venituri și Cheltuieli al Medserv Min SA, societate la care CEO deține pachetul majoritar de acțiuni, iar veniturile previzionate ale acesteia depășesc suma de 5 milioane de lei, adică peste un milion de euro, cea mai mare parte din contractele, anuale, pentru servicii medicale asigurate salariaților companiei energetice.
Din septembrie 2017, acționarii societății au aprobat declanșarea procedurii de selecție pentru ocuparea unei poziții în Consiliul de Administrație, însă procedura nu s-a putut finaliza din cauza faptului că nu au existat candidați. Mai exact, de cinci ori a fost reluată procedura, în această perioadă, dar la nici o selecție nu a fost depus nici un dosar. Până în luna iunie a acestui an, acționarii au numit-o, succesiv, în CA al Medserv Min pe Felicia Stăvăroiu, ulterior, poziția de administrator, provizoriu, a fost ocupată de Daniela Șerban, ambele angajate ale CE Oltenia.
Nici până la termenul din 15 iulie a.c., pentru postul din CA nu se înscrisese nimeni, cu toate că indemnizația anuală a unui administrator este de 11.500 de lei, așa că, acționarii au decis, din nou, reluarea procedurii de selecție.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.